Nieuw!! Vørdings Gin

Nieuw!! Vørdings Gin
"MAAK KENNIS MET VØRDING. Vørding, een geboren en getogen Amsterdammer met een liefde voor gin en een passie voor perfectie. Eigenwijs als hij is begon hij met de zoektocht naar zijn perfecte recept. Sinaasappel, jeneverbes en kaneel vormden de basis, en de licht rokerige en volle smaak van gebrand cederhout bleek de ideale toevoeging om de gin zijn kenmerkende karak- ter te geven. En zo stond Vørding al hakkend en toastend in zijn keuken om de perfecte cederhouten snippers te krijgen. Hierna volgde de zoektocht naar de beste glazen fles uit Frankrijk en mooiste natuurlijke kurk uit Portugal. Het resultaat is een zijdezachte gin naar origineel Amsterdams recept dat met trots wordt vervaardigd in Schiedam. En die gebrande cederhouten snippers? Die worden nog steeds met de hand gehakt en gebrand in Vørding’s eigen keuken. Vørding’s Gin, pure sophisticated goodness." Vørdings Gin is sinds ca. 3 weken verkrijgbaar op de Nederlandse markt en nu al te koop bij uw favoriete dranken speciaalzaak! Ook bij oa. Restaurant het Spuihuis, Bar & Grill De Moor en Pop-up Restaurant VISJ staat deze prachtige gin op de kaart. Probeer 'm eens, heel bijzonder en bijzonder smaakvol! Bij ons te koop voor € 37,99 en natuurlijk ook te koop in onze webshop 🙂 (Tonic tip: Fever Tree Mediterranean Tonic)