NIEUWE WEBSHOP VOOR DH17!

We zijn er de afgelopen week druk mee geweest. heel druk! En met trots kunnen wij u sinds vandaag officieel onze nieuwe webshop laten zien. Een geheel vernieuwde online winkel, welke nog beter aansluit bij onze winkel zelf… Veel bijzondere producten, met duidelijke omschrijvingen en foto’s en zeer gebruikersvriendelijk!

U kunt onze nieuwe webshop hier bekijken 

In de nieuwe webshop staan op dit moment nog niet alle artikelen die wij u kunnen aanbieden. Wij zijn hier nog druk mee bezig, maar hebben er heel bewust voor gekozen al deze artikelen opnieuw en handmatig in te voeren (in plaats van het oude wegschop bestand importeren in nieuwe webshop). Op deze manier weten we zeker dat álles up-to-date is. Het assortiment bevat uitsluitend artikelen die op dit moment leverbaar zijn, alle prijzen en afbeeldingen zijn nagelopen en gecheckt en we hebben er ook voor gekozen om alleen de meer bijzondere items in de webshop te plaatsen.

De webshop is voor ons altijd een aanvulling geweest online, op waar wij goed in zijn offline. U kunt in de webshop uiteraard met veel gemak online artikelen bestellen. Maar u kunt er ook eens kijken wat wij nu zoal in ons assortiment hebben en welke drank aansluit bij uw wensen op het gebied van smaak, uitstraling en prijs. Wel zo gemakkelijk! Webshop

Naast een grote verandering op het gebied van gebruikersgemak en uitstraling hebben we ook enkele nieuwe features waar we heel blij mee zijn! Zo is de nieuwe webshop aangepast op mobiel gebruik of gebruik op een tablet. Nu kunt u ook heel makkelijk via uw mobiel een artikel bij ons bestellen 😉 En, heel erg fijn, u kunt nu ook artikelen in de winkel bestellen om deze op te komen halen in de winkel zelf!

Wij zijn erg blij met de overstap naar onze nieuwe wegschop en hopen dat ook u veel plezier beleeft aan onze online winkel. Zo kunt u 24 uur per dag een kijkje in onze winkel nemen en u verlekkeren aan allerlei moois op  het gebied van sterke dranken en wijnen!