Warme Gin Punch [recept]

Afgelopen weekend stonden wij op de Bourgondische Winterfoor op de Grote Markt in Bergen op Zoom met onze zelfgemaakte Jagertee, Gin punch en natuurlijk met Glühwein. Twee hartstikke leuke dagen, met veel animo voor onze warme drankjes en veel gezelligheid!

Veel mensen vonden de Gin-punch zo lekker dat er al meerdere malen om het recept werd gevraagd. Dus bij deze het recept voor onze Warme Gin-punch!

WARME GIN PUNCH12341621_10153708525778503_5563129872110744366_n
  • 1 fles Gin
  • 1 fles Ruby Port
  • 30 ml. verse citroensap (hele citroen uitgeperst)
  • citroenschillen
  • sinaasappel schijfjes
  • 90 ml. Honing
  • ca. 5 kruidnagels
  • snufje gemalen nootmuskaat
  • 2 theelepels gemalen kaneel
  • 2 theelepels bruine suiker

Doe alle ingrediënten samen in een pan en verwarm deze ca. 20minuten op laag voor tot alle ingrediënten goed opgewarmd zijn en de suiker & honing zijn opgelost. Serveer in een mok of leuke (emaille) beker met schijfje sinaasappel & kruidnagel hierin.