Private Tastings @ DH17!

Steeds meer mensen vinden het leuk en gezellig om een proeverij bij te wonen, maar willen dit graag doen in hun eigen vertrouwde groep vrienden, of op een moment dat het hun het beste uitkomt. Niet te groot, niet te massaal, en toegespitst op hun eigen wensen…

En dat kan met een ‘Private Tasting’! Een proeverij voor minimaal 6 en maximaal 12 personen, geheel naar uw wensen ingevuld en op een door u zelf gekozen locatie gehouden.

Hoe werkt het?

Allereerst inventariseert u hoeveel mede-liefhebbers u bij elkaar kunt krijgen voor een proeverij. Dit kan van alles zijn; rum, cognac, whisky, bourbon, cocktails of gin-tonics, vermout of jenever… wat u wilt!

Als u weet wat u wilt doen en met hoeveel personen u dit wilt doen kunt u contact opnemen met ons. Zet u in de email even om hoeveel personen het gaat, wat uw budget is en wat uw wensen zijn qua proeven (gevorderd, recreatief, beginners, familie-uitje, vrijgezellenclubje etc.) en dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een en ander door te nemen!

Prijzen?

In principe is elke private tasting maatwerk. Dat maakt de tasting nu juist zo leuk! Maar uiteraard hebben we voor verschillende budgetten al een leuke proeverij… Een aantal voorbeelden:

  • Proeverij ‘basic’ – € 20,- p/persoon: u ontvangt van ons 6 proefsets drank (naar keuze, via post of ophalen winkel) en een bijbehorende presentatie via mail (papier & powerpoint). U kunt zo in eigen setting en voor uw eigen gezelschap zelf een proeverij geven/begeleiden!
  • Proeverij ‘plus’ – € 27,50 p/persoon: u proeft onder deskundige begeleiding 6 verschillende dranken (naar keuze) waarbij u extra uitleg krijgt over het geproefde, hoe deze drank gemaakt wordt en alles wat u verder wilt weten. Inclusief glaswerk, placemat met info over de dranken, proeverij-host, de dranken zelf natuurlijk en evt. overige benodigdheden – Op lokatie of bij DH17 mogelijk
  • Proeverij ‘extra’ – € 37,50 p/persoon: Als ‘plus’ maar met hogere kwaliteit dranken. In overleg kiezen we 6 mooie en meer bijzondere dranken uit om te gaan proeven. Ook hier is de proeverij onder begeleiding van een ambassadeur, inclusief glaswerk en overige benodigdheden. En natuurlijk de drank zelf 🙂 – Op lokatie of bij DH17 mogelijk

Ook mogelijk; proeverij op maat: Heeft u specifieke wensen, wilt u dranken van topniveau of heel zeldzaam, wilt u meer dranken proeven dan de aangeboden 6? Het kan allemaal. Laten we samen kijken naar de mogelijkheden, we komen er vast wel uit! Mail ons uw wensen en wij gaan er iets moois van maken…

Wij vragen voor elke Private Tasting op lokatie een vergoeding in de reiskosten, a € 0,25 p/km, in een straal > 25 km. buiten Bergen op Zoom.