Kaartverkoop Zoomer Festival 2016 gestart!

In 2013 organiseerden wij voor de allereerste keer een ‘eigen’ Whisky & Rum festival. De reacties waren louter positief en de animo enorm. Dit mooie en gezellige festival in Bergen op Zoom(er) groeide in de 2 edities daarna enorm, waardoor we uiteindelijk vorig jaar zelfs gekozen hebben voor een 2e sessie op deze dag.

Op zaterdag 3 September 2016 wordt alweer de 4e editie van het Zoomer Whisky & Rum Festival georganiseerd. Dit jaar heeft DH17 Drankenspeciaalzaak ervoor gekozen een partnerschap aan te gaan met Grand Hotel de Draak****! Samen brengen zij u het mooiste whisky- & rum evenement van de regio, met volop whisky, rum, cocktails, lekker eten en gezelligheid!

Het festival vindt dit jaar plaats midden in de stad, bij Grand Hotel De Draak**** (aan de grote markt in het centrum van Bergen op Zoom) Hotel de Draak zal zorgen voor mooie gerechten voor bij de whisky’s en rum’s, er is een prachtige hotel arrangement samengesteld voor het festival én zij ondersteunen ons met de PR en het festival nog professioneler en beter op te zetten. Een samenwerking waar we superblij mee zijn!

Vanaf VANDAAG start de kaartverkoop voor het Zoomer Whisky & Rum festival en ook de komende weken kun je nog veel nieuws verwachten rondom het festival. We zijn met leuke dingen bezig; er komen natuurlijk nog standhouders aan en hopelijk ook nog andere toffe extra’s.

Kaarten kosten € 25,- per persoon en zijn hier te bestellen:

middagsessie I avondsessie

Kaarten voor het festival zijn genummerd en er zijn per sessie 250 kaarten beschikbaar. De kaarten worden na betaling toegezonden per post. (prijs is inclusief verzendkosten)