Chardonnay weken bij DH17!

Van 9 Mei tot en met 5 Juni 2016 organiseren DH17 Dranken Speciaalzaak en Restaurant Hemingway samen een speciale Chardonnay-maand. Met bijzondere acties in de slijterij, en een speciaal menu bij Restaurant Hemingway! (www.restauranthemingway.nl)

Bij aankoop van 6 flessen Chardonnay (geselecteerde soorten) bij DH17 krijgt u een speciaal voucher mee voor het Chardonnay-diner bij Restaurant Hemingway. Met dit voucher krijgt u maar liefst 40% korting op het diner! U betaalt slechts € 49,50 p.p. voor dit special voor u samengestelde diner inclusief bijpassende wijnen!

HET DINER:

Voorgerechtcloudy-bay-wine_682052c
6 verse Zeeuwse Creuses (wijn: Cloudy Bay Chardonnay 2015)


Hoofdgerecht

Kreeft (400 gram) geserveerd met zeekraal, lamsoor en dragonmayonaise (wijn: Terrazas de los Andes Chardonnay 2014)

Dessert
Verse aardbeien, likeur, granola en sorbet van Champagne (drankje: Niven Aardbeienlikeur)

DE ACTIEWIJNEN:

Zoals al aangegeven krijgt u van ons een voucher (geldig voor max. 2 personen!) voor dit prachtige, speciaal voor de actie samengestelde, diner bij Restaurant Hemingway bij aankoop van 6 flessen Chardonnay. De wijnen die wij hiervoor geselecteerd hebben zijn de volgende:

Terrazas Altos del Plata Chardonnay 2014: Op 1200 meter boven zeeniveau in Mendoza aan de voet van de Andes worden de Chardonnay druiven gecultiveerd voor deze wijn. Op deze hoogte worden de druiven gekenmerkt door zijn fruitige intensiteit, jeugdigheid en frisheid. Een uitstekende levendigheid, delicaatheid en frisse aroma’s van wit fruit gecombineerd met citrustinten  € 11,75 p/fles

Terrazas Chardonnay 2014: Terrazas druiven worden met de hand geoogst van geselecteerde wijngaarden van Terrazas de los Andes in de beste districten in Mendoza in Argentinië, op de ideale hoogte. De druiven voor de Terrazas Chardonnay groeien op 1200 meter boven zeeniveau in het district Tupungato en gedijen goed in de koele hoogten, met karakteristieke zuurgraad, frisheid en een delicate fruitsmaak € 17,99 p/fles Chardonnay

Cloudy Bay Chardonnay 2013:  De combinatie van ‘hands-off’ wijn produceren en het levendige fruit van Marlborough geeft het fruit een rijk palet met textuur wat neigt naar citrus en vijgen smaken. Naadloos geïntegreerd eikenhout en een langdurige afdronk. Een werkelijk fantastische wijn! € 24,99 p/fles

Bij aankoop van 6 flessen van bovenstaande wijnen (mag gemengd!) ontvangt u van ons een voucher voor het diner bij Restaurant Hemingway. De voucher is geldig voor 2 personen. U dient zelf het diner te reserveren bij Restaurant Hemingway: 0164-252050 Geeft u hierbij aan dat het om het Chardonnay-maand-menu gaat en dan zorgen wij er samen voor dat het helemaal goed gaat komen en dat u een fantastisch diner kunt genieten met minstens zo fantastische wijnen!! 

OOK ALLE OVERIGE CHARDONNAY’S IN DE ACTIE!

Tijdens de gehele actie-periode krijgt u ook korting op álle andere Chardonnay wijnen uit ons assortiment! (hierbij krijgt u echter geen voucher voor het diner)

ALLE CHARDONNAY WIJNEN: 6 HALEN – 5 BETALEN!!

Sokol_Blosser_Chardonnay_vines-10002095

De actieperiode loopt van 9 mei – 5 juni 2016 zo lang de voorraad strekt. Ook bestellingen binnen deze periode vallend mogen tegen actie-prijs worden afgenomen mits er direct wordt afgerekend. Het Chardonnay-menu bij Restaurant Hemingway is op basis van beschikbaarheid, en alleen mogelijk bij telefonische reservering!