Zoomer Whisky & Rum Festival 2016; een update!

Op zaterdag 3 September 2016 wordt alweer de 4e editie van het Zoomer Whisky & Rum Festival georganiseerd. Dit jaar heeft DH17 Drankenspeciaalzaak ervoor gekozen een partnerschap aan te gaan met Grand Hotel de Draak****! Samen brengen zij u het mooiste whisky- & rum evenement van de regio, met volop whisky, rum, cocktails, lekker eten en gezelligheid!

Het festival vindt dit jaar plaats midden in de stad, bij Grand Hotel De Draak**** (aan de grote markt in het centrum van Bergen op Zoom) Hotel de Draak zal zorgen voor mooie gerechten voor bij de whisky’s en rum’s, er is een prachtige hotel arrangement samengesteld voor het festival én zij ondersteunen ons met de PR en het festival nog professioneler en beter op te zetten. Een samenwerking waar we superblij mee zijn!

Dit jaar hebben we dus gekozen voor een andere lokatie voor het festival dan voorheen, maar ook dit jaar zullen we het festival in de buitenlucht houden zodat de sfeer behouden blijft! Juist door de samenwerking met Grand Hotel de Draak kunnen we zelfs extra uitpakken voor het festival en nog meer toffe dingen presenteren aan de bezoekers!

PROMO FILMPJE ZOOMER WHISKY & RUM FESTIVAL 2016

Om de sfeer van het Zoomer Whisky & Rum Festival een beetje te kunnen laten zien & voelen hebben we een promo filmpje gemaakt met foto’s van eerdere edities. Met dit filmpje willen we laten zien hoe gezellig, relaxed, leuk én lekker het is om het festival bij te wonen!!

KAARTVERKOOP

Kaarten voor het Zoomer Whisky & Rum Festival 2016 kosten € 25,- per persoon en zijn te bestellen via onze webshop:

middagsessie I avondsessie

Kaarten voor het festival zijn genummerd en er zijn per sessie 250 kaarten beschikbaar. De kaarten worden na betaling toegezonden per post. (prijs is inclusief verzendkosten) Uiteraard zijn de toegangskaarten ook te koop in onze winkel!

STANDHOUDERS

Het assortiment te proeven whisky’s en rum’s is inmiddels ook bepaald. Het is een heel mooi rijtje importeurs, met een minstens zo mooi rijtje whisky’s, rum’s en ander moois! Klik hier voor een overzicht van alle aanwezige importeurs! Er zijn een paar bekende gezichten die voorgaande jaren ook al van de partij waren… Maar super tof is dat we ook een paar helemaal nieuwe relaties hebben kunnen strikken voor het festival!

HOTELARRANGEMENT achtergrond_20140602_0010

Om deze mooie dag gevuld met whisky, rum en cocktails ook lekker relaxed af te sluiten biedt Grand Hotel de Draak****  een mooi hotel-arrangement aan, zodat u zich niet druk hoeft te maken over het naar huis rijden, het openbaar vervoer of de taxi!

Het ZoomerFestival-Arrangement* kost € 75,- per persoon en bestaat uit het volgende:

  • 1x overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x toegangskaart Zoomer Whisky & Rum Festival (middag of avondsessie naar keuze)
  • Whisky presentje op uw kamer
  • Gratis gebruik van WIFI in het hotel

* Het arrangement is op basis van 2 personen per kamer.

Het Zoomer Festival Arrangement is vanaf heden telefonisch te boeken 0164-252050 bij Grand Hotel de Draak****. Na uw reservering ontvangt u via hen een bevestiging van boeken en op de dag zelf (3 september) kunt u vanaf 15:00 uur inchecken bij het hotel. Via het hotel krijgt u ook uw toegangskaarten voor het Zoomer Festival. (komt u voor de middagsessie mag u uw bagage vast achterlaten in het hotel en de toegangskaarten voor 13:00 uur afhalen)