20 AUGUSTUS 2016 – WHISKY & RUM FESTIVAL RENESSE!

Op zaterdag 20 AUGUSTUS 2016 wordt voor de allereerste keer een  Whisky & Rum Festival georganiseerd door Flechter Landgoed Renesse. Zij hebben DH17 Drakenspeciaalzaak gevraagd om de whisky’s en rum’s te verzorgen op dit festival! Samen brengen zij u het mooiste whisky- & rum evenement van de regio, met volop whisky, rum, cocktails, lekker eten en gezelligheid!

Het festival vindt dit jaar plaats in de prachtige tuin van Slot Moermond op het terrein van het landgoed. Een fantastische, sfeervolle locatie. (bij onverhoopt slecht weer kunnen we het kasteel zelf in met alle whisky’s en rum’s!) Fletcher Landgoed Renesse zal zorgen voor mooie gerechten voor bij de whisky’s en rum’s, er is een prachtige hotel arrangement samengesteld voor het festival én er is een speciaal diner-arrangement voorafgaand aan het festival. DH17 zorgt voor de whisky’s, rum’s, cocktails en Gin & Tonics op het festival. Gastvrijheid gecombineerd met een enorme kennis & passie voor whisky & rum… Een samenwerking waar we superblij mee zijn!

Voor meer informatie over het festival, het hotelarrangement etc. kunt u terecht op de event-pagina van Fletcher Landgoed Renesse

Kaarten kosten € 25,- p.stuk en zijn te koop bij het hotel, en bij ons natuurlijk! Kaarten zijn af te halen in de winkel of online te bestellen via onze webshop 🙂

16-00558 Leisure-Flyer-Renesse-Whiskey-Rum evenement-A3 kopie