Praktische info Zoomer Whisky & Rum Festival 2016!!

JA! Morgen is het zover, het moment waar we al lang naar toe werken, de 4e editie van het Zoomer Whisky & Rum Festival gaat van start! We verwachten een dikke 350/375 man, maar hebben nog ruimte voor evt. meer bezoekers dus mócht je alsnog zin hebben om te komen; doen!

Hierbij de laatste praktische info voor iedereen die er bij is! Mocht je nog andere vragen hebben, bel of mail ons gerust!

Praktische informatie betreffende het Zoomer Whisky & Rum Festival 2016:

 • Het Zoomer Whisky & Rum Festival wordt gehouden op Zaterdag 3 September 2016 op het terrein van Grand Hotel De Draak. De ingang vindt u bij Résidence Dagmara aan de Grote Markt 30 in Bergen op Zoom.
 • Het festival start om 18:30 uur en eindigt om 22:30 uur.
 • Tussen 18:30 – 19:00 uur kunt u terecht op ons festival terrein voor een heerlijke cocktail of een spectaculair lekkere hamburger of iets anders lekkers te eten. Om 19:00 uur zullen de kurken van de flessen whisky & rum afgaan en mag er naar hartelust geproefd worden!
 • Om 22:30 uur gaan alle flessen van tafel en kan er niet meer geproefd worden. Natuurlijk bent u nog welkom bij de verschillende eetstandjes voor een late-night-snack…
 • Tijdens het festival kunnen alle whisky’s & rum’s welke een verkoopwaarde (per fles) hebben van < € 50,- gratis geproefd worden, en zal voor de luxere en/of exclusievere dranken een (kleine) bijdrage gevraagd worden per glaasje.
 • Neemt u voldoende kleingeld mee voor bijbetaling aan de stands? Wel zo makkelijk voor ons, en uzelf!
 • Download hier alvast de proeflijst én cocktailkaart voor de avond, zodat u vast kunt bekijken wat u graag wilt gaan proeven 🙂
 • Laat weten dat je komt naar het evenement op Facebook! Ook voor alle laatste info & nieuws 😉
 • Twitter mee op #ZoomerFestival2016
 • Toegang tot het festivalterrein wordt alleen verleend bij overhandiging van een officiële toegangskaart. In ruil voor deze toegangskaart ontvang je bij de ingang van het terrein een proefglaasje en een proefboekje met alle te proeven dranken op deze avond.
 • Vergeet niet dat het festival gehouden wordt in de avonduren, in de buitenlucht. Een jas, vest of trui is wellicht geen overbodige luxe!
  Proeverij
 • Er is weinig tot geen parkeergelegenheid bij het festivalterrein. DH17 pleit er voor dat u niet met de auto naar het festival komt, omdat drinken & rijden niet samen gaan! Kom met het openbaar vervoer, maak gebruik van een aantrekkelijk taxi-tarief voor heel Bergen op Zoom bij Taxi Geers of laat u brengen en ophalen! En natuurlijk is het hotelarrangement een geweldige optie om er echt een avondje uit van te maken!
 • Heeft u nog vragen? Bel ons – 0164 251575 of mail ons – elise@dh17.nl
 • Na afloop van het festival bent u in de gelegenheid om uw favoriete whisky, rum of andere drank aan te schaffen on onze speciaal ingerichte ‘festival-winkel’. Speciaal voor deze avond zullen er speciale acties/aanbiedingen gelden! (u kunt ook pinnen in onze festival-winkel!)