Loopuyt Gin geschenkkist!

Nieuw binnen! De Loopuyt Gin giftbox 🙂 Onze favoriete gin in toffe geschenkkist met een fles Loopuyt Gin, een flesje Loopuyt Tonic en een flesje Loopuyt Ginger Beer. De geschenkkist kost € 42,99 p/stuk en is beperkt verkrijgbaar! (zo lang de voorraad strekt, speciaal voor de Feestdagen ontwikkeld… op=op)

Hier mee kun je o.a. dé najaarshit van 2016 maken!

01-1LOOPUYT GIN & GINGER;

Wat ons betreft dé hit van dit najaar. Onze favoriete Gin uit Schiedam heeft zijn eigen Ginger Beer ontwikkelt, speciaal voor hun eigen unieke Gin & Ginger. Loopuyt gin met Loopuyt Ginger Beer dus. Voeg hier een beetje verse limoensap aan toe en geniet van een heerlijk fruitig, fris en licht kruidig drankje.

Hoe maak je ‘m?

  • 50 ml. Loopuyt Gin
  • 1/2 limoen(sap)
  • Loopuyt Ginger Beer

Vul een groot glas (Copa of longdrinkglas) met ijs, doe hier de gin bij en snijd de halve limoen in 2 stukken. Knijp deze uit in het glas en laat de uitgeknepen partjes er in vallen. Top de cocktail af met Loopuyt Ginger Beer en garneer met een halve passievrucht & limoenzest.