DH17 presenteert “Make Your Own” Cocktailbar @ Proefmei 2017!

DH17 presenteert “Make Your Own” Cocktailbar @ Proefmei 2017!
Aankomend weekend is het weer zover; Proefmei in Bergen op Zoom! Proefmei, een driedaags groots opgezet culinair en cultureel festival met een unieke sfeer en identiteit. Kijk voor meer informatie op www.proefmei.nl DH17 zal dit jaar aanwezig zijn op Proefmei op de kleine Binnenplaats, bereikbaar via de Hofzaal van Het Markiezenhof. Wij presenteren daar, i.s.m. Balsazar Vermouth, een prachtige "Make Your Own" Cocktailbar! DH17 presenteert de ‘Make Your Own’ Cocktailbar! Bij de “Make Your Own” Cocktailbar kun je je eigen cocktail zelf samenstellen, uiteraard onder begeleiding van deskundige hulp in de vorm van Elise van Tol van Drankenspeciaalzaak DH17 en Helena Henneveld, Brand Ambassador van Belsazar Vermouth én bartender bij de Vesper cocktailbar in Amsterdam. Kies zelf je eigen basis, mixers, garnering, vers fruit en/of kruiden… Wij helpen je graag en kunnen je de mooiste combinaties laten proeven, maar je mag ook helemaal zelf kiezen uit al het lekkers dat we meenemen! Natuurlijk hebben we ook aan de kinderen gedacht!! Zij kunnen óók hun eigen non-alcoholische cocktail samenstellen bij de Make Your Own Cocktailbar. Supertof toch?! De cocktails zijn 2 muntjes voor non-alcoholische cocktails en 3 muntjes voor de cocktails mét alcohol. Kom proeven, kijken, kiezen en genieten!! Zaterdag 20 mei van 14:00-20:00 en zondag 21 mei van 13:00-19:00 Cocktailbord_DH17