LOOPUYT GINBOX – BY MAKKINK & BEY

LOOPUYT GINBOX – BY MAKKINK & BEY
LOOPUYT hecht veel waarde aan design. En brengt daarmee altijd kwaliteit met een heel eigen smoel! Loopuyt's eigenzinnigheid proef je niet alleen, je ziet het!
Sinds de lancering van Loopuyt Dry Gin werkt Loopuyt samen met studio MAKKINK & BEY. Het team van topontwerpers werkt voor verschillende grote (inter)nationale merken, waaronder Mooie, Jean Paul Gaultier Parijs en voor Droog Design. Hun collectie is aangekocht door verschillende musea, zoals Centre Pompidou Parijs, Museum Boymans van Beuningen Rotterdam en Montreal Museum of Fine Arts. Studio MAKKINK & BEY ontwikkelde het zo kenmerkende Loopuyt logo, in samenwerking met Grafisch Ontwerper David Millhouse. Maar ook een mobiele bar en diverse collector's items. Speciaal voor Loopuyt ontwierpen Rianne Makkink en Chester Chuang van studio MAKKINK & BEY in 2017 deze unieke Ginbox, in gelimiteerde oplage van 2000 stuks (genummerd) Deze Gin box is zeer uniek en slechts beperkt verkrijgbaar. Er zijn maar een heel klein aantal verkooppunten, en DH17 is er trots op daar een van te mogen zijn. Wij hebben de Ginbox in de winkel staan, kom hem gerust bewonderen! De unieke Ginbox kost € 94,99 per stuk.