DH17 op Proefmei 2019!

Proefmei is een driedaags, groots opgezet, culinair en cultureel festival met een unieke sfeer en identiteit in Bergen op Zoom. Bergen op Zoom en de Brabantse Wal gemeenten nodigen u dan ook van harte uit om gedurende deze drie dagen te genieten van de streekproducten van De Brabantse Wal. Met daarbij in het bijzonder de befaamde drie AAA’s welke staan voor Ansjovis, Asperges & Aardbeien. 

“ProefMei 2019 is er echt om naar uit te kijken en van te genieten!, beleven en genieten doe je op de culinaire pleinen in het prachtige decor van het  Laatgotisch stadspaleis Het Markiezenhof. Ontdek de hipste, gezondste en lekkerste gerechten die de chefs voor je bereiden. Maak kennis met de befaamde drie AAA’s, ansjovis, aardbeien en asperges en andere producten uit de streek. Volg de Veggi Route.”www.proefmei.nl

DH17 is (net als vorig jaar) weer van de partij met een Cocktail & Gin-Tonic bar in de hofzaal van het Markiezenhof! Wij zullen daar 3 dagen aanwezig zijn met mooie G&T’s, 2 licht alcoholische cocktails, 1 alcoholvrije cocktail én verschillende ‘hippe frisjes’!


Proefmei is al jaren hét culinaire evenement van Bergen op Zoom en omstreken en we zijn dan ook ontzettend blij dat we er weer bij mogen zijn. Zien we jullie daar? Kom gezellig even langs en bestel een van de mooie drankjes die we serveren! De kaart voor het evenement ziet er als volgt uit:

Gin-Tonic & Cocktail-kaart Proefmei 2019