Laatste nieuws: Zoomer Whisky & Rum Festival!

Ons eigen whisky-festival in een nieuw jasje! Opgezet voor een breder publiek, met natuurlijk nog steeds veel whisky en rum te proeven… Maar ook een cocktailbar, champagne-bar, live muziek, lekker eten en een heleboel gezelligheid.

Op zaterdag 31 Augustus 2019 vindt voor de 6e keer dit mooie whisky & rum festival plaats! Van 17:00 uur tot 23:00 uur kun je genieten van prachtige dranken, gezelligheid & live muziek.

De proeflijst is inmiddels klaar, de cocktailkaart is gemaakt, alle voorbereidingen zijn in volle gang en we hebben er super veel zin in!

Aankomende week zullen we publiceren wat er allemaal te proeven en eten zal zijn, zo kunt u alvast volop voorpret beleven 🙂 Uw route uitstippelen, kijken wat u absoluut niet wilt missen en bekijken wat er voor lekkers te eten zal zijn…

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Denk aan zomer, denk aan een gezellig terras, vrienden of mede-liefhebbers, lekker eten, live muziek en genoeg fantastische dranken! Maar dit jaar niet alleen whisky & rum (alhoewel daar nog steeds wel de nadruk op zal liggen). Maar ook cocktails, gin & tonics, een champagnebar, een wijnbar en speciaalbier!

Eten zal verzorgd worden door Het Ministerie van Eten & Drinken, er is van alles te koop en ook hier kunt u gewoon met dezelfde muntjes betalen als die wij gebruiken voor de dranken, wel zo makkelijk!

TOEGANGSKAARTEN

Kaarten voor DH17’s Zoomer Festival 2019 zijn dit jaar te koop voor € 20,- per stuk. De kaarten zijn te koop bij DH17 in de winkel, of online te bestellen via onze webshop

Een toegangskaart geeft recht op een Zoomer-proefpakket bestaande uit:

  • Proefglas
  • 10 muntjes 
  • Proefboekje

Met de muntjes kun je alles betalen tijdens het festival. Eten, snacks, (proefglaasjes) whisky, cocktails, wijn etc. etc. Ook kun je muntjes bijkopen natuurlijk 🙂 De muntjes zijn per 4 stuks voor € 5,- te koop. Overgehouden muntjes kun je evt. aan het einde van de avond weer inruilen voor contanten.

TE PROEVEN WHISKY’S & RUM’S:

Ook dit jaar hebben we een prachtige line-up van te proeven whisky’s en rum’s. De proeflijst wordt aankomende week op de website geplaatst, maar we kunnen wel alvast vertellen dat we een aantal primeurs hebben op het festival! Zo is er een exclusieve Single Cask van Penderyn, een whisky uit Wales die Johan zelf heeft uitgekozen aldaar. Ook zullen de whisky’s van Balcones Distillery te proeven zijn, een single malt whisky uit Texas die al bijzonder veel prijzen in de wacht heeft gesleept de afgelopen jaren. Nu eindelijk in Nederland te koop en te proeven op het festival dus 🙂

Kijk voor een volledig overzicht van standhouders & welke whisky’s en rum’s zij meenemen even bij ‘Standhouders’ op www.zoomerfestival.nl

OVERIG AANBOD DRANKEN:

Naast het mooie aanbod whisky’s en rum’s bieden we dit jaar een veel breder assortiment te proeven dranken aan. Meer gericht op genieten, op met de hele familie of vriendengroep een avondje uit met voor ieder iets lekkers te drinken! (zelfs alcoholvrij!!)

  • Fentimans luxe limonades
  • Wijn & Champagnebar
  • Cocktail & Gin-Tonic bar
  • Speciaalbieren