SUPERSUM TRIPEL!

Speciaalbier van Stichting de Vierschaar!

Normaal gesproken verkopen wij eigenlijk geen bier. Maar heel soms maak je een uitzondering, en in dit geval voorál omdat enkel van onze goede klanten betrokken zijn bij dit project…

Stichting de Vierschaar organiseert jaarlijks een historisch openluchtspektakel in Bergen op Zoom. Dit doet ze samen met alle theatergroepen, decorbouwers, verlichting, kleding, rekwisieten en tal van andere vrijwilligers uit de regio.
Dit jaar vieren en herdenken we 75 jaar bevrijding van Bergen op Zoom en de Brabantse Wal, een moment dat we niet onopgemerkt voorbij mogen laten gaan.

Daarom brengt de Vierschaar dit jaar het stuk Supersum over de laatsten maanden van de tweede wereldoorlog; 

“Het is begin oktober 1944; ruim vier maanden na D-day. Britse, Poolse en Canadese troepen hebben de opdracht om de Westerschelde te veroveren op de Duitsers. Deze zeearm is de toegangsweg naar de reeds bevrijde haven van Antwerpen en van levensbelang voor de geallieerde troepen.
Terwijl wekenlang zwaar wordt gestreden, voeren de inwoners van Bergen op Zoom hun eigen strijd, voordat hun geliefde stad in het oorlogsgeweld wordt meegezogen en mogelijk verwoest wordt.”


Speciaal voor deze gelegenheid is er een echt Supersum bier gebrouwen, een heerlijke tripel, met zachten smaken van hop en een klein bittertje van sinaasappel.

Dit bier is vanaf nu te verkrijgen bij DH17, met het aanschaffen van dit heerlijk bier sponsor je gelijk het stuk Supersum!!

Wil je behalve het bier proeven ook de voorstelling komen zien koop dan snel kaarten op https://vierschaar.nl/tickets/

Flesje 33cl. – € 2,49
Fles 75cl. – € 7,50
Speciaal ‘Supersum’ glas – € 4,50