Zoomer Whisky & Rum Festival

www.zoomerfestival.nl

Dit jaar viert het Zoomer Whisky & Rum Festival zijn eerste jubileum; het festival wordt voor dit jaar voor de 5e keer georganiseerd!

Datum: Zaterdag 2 September 2017

Lokatie: Den Enghel, Grote Markt 19 te Bergen op Zoom

Tijd: 19:00 – 22:30 uur (v.a. 18:00 uur zaal open)

Deze 5e editie van het Zoomer Whisky & Rum Festival vindt wederom plaats in Bergen op Zoom. Op een nieuwe lokatie dit jaar, we houden het festival binnen bij Den Enghel aan de Grote Markt 19 in het centrum van Bergen op Zoom!

In de afgelopen 5 jaar hebben we een klein whisky-festival uit zien groeien tot een super gezellig Whisky & Rum Festival met ca. 400 bezoekers. Een prestatie waar we trots op zijn. Het festival staat bekend om zijn gemoedelijke sfeer, bijzondere whisky’s & rum’s op de proeftafels, natuurlijk de cocktailbar en het goede eten! Een compleet avondje uit met lekker eten, cocktails, muziek en gezelligheid. En whisky en rum natuurlijk :p

Banner-fb

Ook in 2017 gaan we er een super-evenement van maken, we vieren dit jaar ons 5-jarig jubileum! Kaarten voor het festival zijn vanaf nu te bestellen!! (of te koop in onze winkel natuurlijk)

Kaarten voor het festival kosten € 25,- per stuk en zijn te bestellen via onze webshop (of te koop in onze winkel):

<< Toegangskaart(en) bestellen >>

Kaarten voor het festival zijn genummerd en er zijn 450 kaarten beschikbaar voor deze avond. De kaarten worden na betaling toegezonden per post! (prijs is inclusief verzendkosten)

STANDHOUDERS

Het assortiment te proeven whisky’s en rum’s is inmiddels ook bepaald. Het is een heel mooi rijtje importeurs, met een minstens zo mooi rijtje whisky’s, rum’s en ander moois! Klik hier voor een overzicht van alle aanwezige importeurs! Er zijn een paar bekende gezichten die voorgaande jaren ook al van de partij waren… Maar super tof is dat we ook een paar helemaal nieuwe relaties hebben kunnen strikken voor het festival!

achtergrond_20140602_0010

HOTELARRANGEMENT 

Om deze mooie dag gevuld met whisky, rum en cocktails ook lekker relaxed af te sluiten biedt Grand Hotel de Draak****  een mooi hotel-arrangement aan, zodat u zich niet druk hoeft te maken over het naar huis rijden, het openbaar vervoer of de taxi!

Het ZoomerFestival-Arrangement* kost € 89,50 per persoon en bestaat uit het volgende:

  • 1x overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x toegangskaart Zoomer Whisky & Rum Festival
  • Whisky presentje op uw kamer
  • Gratis gebruik van WIFI in het hotel

* Het arrangement is op basis van 2 personen per kamer.

Het Zoomer Festival Arrangement is vanaf heden telefonisch te boeken 0164-252050 bij Grand Hotel de Draak****. Na uw reservering ontvangt u via hen een bevestiging van boeken en op de dag zelf (3 september) kunt u vanaf 15:00 uur inchecken bij het hotel. Via het hotel krijgt u ook uw toegangskaarten voor het Zoomer Festival.

Leave a Reply