Nieuwe DH17 winkel in Bergen op Zoom!

DH17 zal begin september een 4de winkel gaan openen! Begin september 2010 zullen wij onze winkel openen aan de Olympialaan 2 te Bergen op Zoom ( kruising Olympialaan / Antwerpsestraatweg, in het pand van ‘Van Beeck Zeilmakerij’ ) Op dit moment zijn we druk bezig het pand te verbouwen en aan te passen naar onze wensen, om zo in september onze deuren te kunnen openen als de mooiste dranken-speciaalzaak van Nederland! Met meer dan 800 soorten whisky, 100 soorten rum, 50 soorten cognac, ca. 800 soorten wijn en meer zullen wij u versteld doen staan. Maar niet ons ruime assortiment is onze grote kracht, dat zijn onze service en kennis! Wij kunnen u helpen de juiste drank te vinden voor bij uw smaak, stemming of gezelschap. Of wij kunnen u helpen de perfecte wijn bij het perfecte gerecht te vinden. En natuurlijk hebben wij alles in huis om uw partner, vriend of vriendin of relatie te verrassen met een bijzonder kado… …en is een door U gewenst artikel misschien niet in de winkel aanwezig, dan kunt U deze altijd bestellen in de winkel óf in onze webwinkel. Wij verkopen geen frisdranken. Wij verkopen slechts een zeer beperkt aantal geschenksets bier. Graag tot ziens in onze prachtige dranken-speciaalzaak aan de Olympialaan 2 te Bergen op Zoom! Houdt u de website van DH17 Bergen op Zoom in de gaten voor nieuws, acties en aanbiedingen, foto’s van de verbouwing en voortgang in onze winkel en onze exacte openingsdatum en bijbehorende openingsactie!