Dramclub DH17

In Augustus 2011 hebben we de DH17 Dram Club opgericht. Een leuk initiatief, welke al meteen heel goed aansloeg bij whisky liefhebbers door heel Nederland! Inmiddels is alweer de vierde zending van onze kwartaaluitgave van de dramclub de deur uit, en is daarmee het eerste jaar Dram Club alweer voorbij! Het eerste jaar Dram Club is zeer enthousiast door iedereen ontvangen, en aan de reacties te zien op Facebook en Twitter werden de whisky’s zeer goed beoordeeld.

Een Dram Club, wat houdt dit in? Een whisky-abonnement waarbij je elke maand of elk kwartaal een 5-tal nieuwe samples van 50ml. stuk ontvangt. Via de post, heel gemakkelijk! Zo kun je thuis, op je gemak, proeven van een diversiteit aan whisky’s van over de hele wereld. Nieuwe whisky’s, speciale bottelingen, onafhankelijke bottelingen en limited editions. Voor elk wat wils. Ideaal om je kennis op het gebied van whisky uit te breiden, ideaal ook om kado te geven aan de whisky-liefhebber die alles al heeft!!

DH17’s Dram Club heeft 2 varianten;

1. Dram Set Normaal 1x per kwartaal krijgt u een 5-tal samples thuis gestuurd. De gemiddelde prijs van deze whisky’s ligt op € 60,- per fles. U ontvangt 5 samples van 5cl. inclusief een korte omschrijving van elk van deze whisky’s.

Prijs; € 119,95 per jaar incl. verzendkosten wanneer u in een keer betaald, of € 32,95 per kwartaal. Betaling via automatisch incasso.

2. Dram Set De Luxe. 1x per kwartaal krijgt u een 5-tal samples thuis gestuurd. De gemiddelde prijs van deze whisky’s ligt op € 90,- per fles. U ontvangt 5 samples van 5cl. inclusief een korte omschrijving van elk van deze whisky’s.

Prijs; € 169,95 per jaar incl. verzendkosten wanneer u in een keer betaald, of € 44,95 per kwartaal. Betaling via automatisch incasso.

Ophalen van de sample-sets mag natuurlijk ook. Dit kan alleen in onze winkel in Bergen op Zoom. Kosten voor het Dram Set Normaal abonnement bedragen dan € 94,99 per jaar in een keer betaald, of € 26,95 per kwartaal. Kosten voor het Dram Set De Luxe abonnement bedragen € 142,95 per jaar in een keer betaald, of € 38,95 per kwartaal. 

Aanmelden voor deze abonnementen kan via ons Inschrijfformulier DH17’s Dram Club. Vul dit formulier in en stuur het formulier ondertekend retour naar emailadres info@dh17.nl ( ook voor het verlengen van je abonnement grag opnieuw een formulier invullen! )

Alleen whisky van hoge kwaliteit. Altijd speciale en met zorg geselecteerde whisky’s, en altijd verrassend! heb je je nog niet aangemeld, zorg dan dat je dit zo snel mogelijk doet om er zeker van te zijn dat je meteen de eerste week van December de samples kunt verwachten!

DH17’s Dram Club, het ideale cadeau! Verwen jezelf of een goede vriend, partner of zakenrelatie met een uniek whisky abonnement!

Leave a Reply