Golf en Glenmorangie

Dit jaar sponsort Glenmorangie The Open. Dit is het belangrijkste Britse Golftoernooi, en wordt zeer hoog gekwalificeerd. Daarom heeft DH17 nu een mooie zomeractie. De gehele maand juli en augustus staat bij ons in het teken van deze Golf en Glenmorangie activiteit. zo is er de speciale 18yo golf box, en hebben we de Glenmorangie Original de gehele periode in een The Open uitstraling voor maar € 34.99. Verder hebben we voor iedereen die meedoet een prijzenpakket bestaande uit leuke The Open Golf attributen, zoals luxe etuis met balmarker, tees en pitchfork, The Open Glenmorangie Bagtowel, sleutelhangers en golfballen met The Open Logo. Iedereen die bij ons deze periode een fles koopt doet automatisch mee om een van deze prijzen te winnen. daarnaast hebben we twee hoofdprijzen: Een gratis ronde van 18 Holes golfen met Wouter en Johan!
Voor iedereen die een fles Extra Matured Glenmorangie, 18yo, 25yo of Ealanta koopt hebben wij gratis een golfbal van Callaway met The Open en Glenmorangie Logo. En deze zijn zeer gelimiteerd gemaakt en uniek, alleen bij ons verkrijgbaar , en op de baan in Muirfield, Schotland! Dus, dit wordt een Glenmorangie Golf zomer!

Leave a Reply