Arran Lochranza Reserve

Vandaag is er een mooie nieuwe whisky binnen gekomen van een van onze favoriete distilleerderijen; De The Arran Lochranza Reserve is de nieuwste toevoeging aan het Arran assortiment. Het is eigenlijk een ode aan Lochranza, de baai waaraan de Arran distilleerderij ligt, en het benadruk het zoetige en fruitige karakter van de Arran single malts. Deze no age statement whisky is gebotteld op 43%, non chill filtered en zonder toevoeging van kleurstoffen. The Arran Lochranza is een mooie, zachte en uitgeballanceerde malt met volle smaken van citrusfruit, vanille en een zoete “touch”. Fruitig, romig en mooi zuiver van smaak!

Neus: het frisse Islands karakter en citrus tonen gevolgd door verse peer en kamperfoelie

Smaak: een mooie balans tussen citrus fruit en lichte vanille zoetheid met veel appel en delicate zee tonen

Afdronk: lang en delicaat met zoete eiken en kruiden en langzaam zachter wordend door lagen van melk chocolade en een fris Islands karakter

Bij DH17 te koop voor € 26,50 per fles!

Leave a Reply