Zoomer Whisky & Rum Festival

Zoomer Whisky & Rum Festival

Afgelopen jaar organiseerden wij voor het eerst ons eigen Whisky & Rum festival. De reacties waren louter positief en de animo enorm. Vandaar dit jaar de 2de editie van dit mooie, gezellige festival in Bergen op Zoom(er). Op 29 Augustus 2014 zullen verschillende importeurs van whisky’s en rums hun producten laten proeven op ons eigen terrein bij onze winkel. Net als vorig jaar zal een deel van de te proeven whisky’s en rum’s gratis te proeven zijn en kunnen de meer bijzondere whisky’s en rum’s tegen een geringe betaling geproefd worden…

Ook is er natuurlijk weer een cocktailbar, zijn de heren van The Young Pretenders met hun pop-up burgerstand er weer bij met wáánzinnig lekkere hamburgers en zullen we verschillende andere leuke dingen presenteren. Reeds bevestigd is ook dat Ron Kercher met zijn zeldzame whisky’s weer van de partij zal zijn 😉 Andere importeurs die bevestigd zijn, zijn Bresser & Timmer, A Brand New Day, WineWorld Holland, Moët Hennessy NL, Rare Whisky Site, Whiskyboeken.nl, Whisky Etc.

Kaarten kosten € 17,50 per persoon [bestellen]

Voor alle informatie over het festival hebben we een aparte website opgezet: www.zoomerfestival.nl

… en met dank aan DMARC reclamebureau hebben we ook een heel toffe aankondigings-poster en bijbehorende toegangskaarten om het geheel nog meer uitstraling te geven!

Poster Zoomer Festival

 

Om deze mooie avond ook lekker relaxed af te sluiten bieden wij u in samenwerking met Fletcher Hotel-Restaurant Stadspark een mooi arrangement aan, zodat u zich niet druk hoeft te maken over het naar huis rijden, het openbaar vervoer of de taxi!

Het ZoomerFestival-Arrangement* kost € 69,- per persoon en bestaat uit het volgende:

  • 1x overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x toegangskaart Zoomer Whisky & Rum Festival
  • Taxirit naar het Zoomer Festival terrein (DH17) en weer terug naar het hotel
  • Whisky presentje op uw kamer
  • Gratis gebruik van WIFI in het hotel

* Het arrangement is op basis van 2 personen per kamer.

Het Zoomer Festival Arrangement is vanaf heden al te boeken, via de website van het Fletcher Stadspark Hotel. Na uw reservering ontvangt u via hen een bevestiging van boeken en op de dag zelf (29 augustus) kunt u vanaf 15:00 uur inchecken bij het hotel. Via het hotel krijgt u uw toegangskaarten voor het Zoomer Festival, en zij regelen ook met u hoe laat u gebracht wordt naar het festivalterrein (met de taxi) en hoe laat u weer opgehaald zult worden…

U ziet, we hebben een mooi festival voor u georganiseerd, een avond vol gezelligheid, lekker eten en mooie dranken! Wij hebben er al erg veel zin in. Komt u ook??