Relatiegeschenken & proeverijen

Het Zoomer Whisky & Rum is alweer bijna 2 weken geleden, en wij zijn alweer volop bezig met de mooiste maanden van het jaar. Najaar. Heerlijk genieten van een mooie port met een lekker kaasje bij de open haard. Een lekker rokerige whisky op een koude dag. Een verwarmende cognac na een dag uitwaaien in het bos. De tijd van genieten, samen zijn en feestdagen komt er al weer aan!

Wij zijn alweer volop bezig met de dagen die komen gaan. Zo hebben we al een hele serie nieuwe proeverijen gepland, hebben we mooie dingen in kunnen kopen op de dranken-beurs afgelopen weekend en zijn we ook alweer bezig met relatie- en kerstgeschenken.

KERST- & RELATIEGESCHENKEN:foto-640x500

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor uw kerst- en/of relatiegeschenken. Wie maak je nu niet blij met een mooie fles wijn of champagne, of misschien zelfs wel een bijzondere whisky, rum of cognac? Als u op zoek bent naar een smaakvol relatiegeschenk, zit u bij ons goed! Wij leveren uitsluitend de beste wijnen, champagnes en sterke dranken van over de hele wereld. U kunt bij ons kiezen uit een zeer uitgebreid en gevarieerd aanbod. Wij bieden een ruime sortering aan relatiegeschenken in iedere prijsklasse. Kies bijvoorbeeld voor een mooi wijnpakket of ga voor een feestelijke en stijlvolle champagne. En heeft u wel eens gedacht aan een bijzondere whisky of cognac voor uw relatie(s). Of misschien een mooie vintage port of Gin & Tonic-pakket wellicht? Er is zoveel moois te koop bij ons… kiezen wordt nog lastig 🙂

Wilt u voor een speciale gelegenheid een groter aantal relatiegeschenken (laten) verpakken en versturen? DH17 biedt u hier voor maatwerk. Ieder pakket kan voorzien worden van een kaartje of persoonlijke boodschap. Wij versturen de geschenken naar elk gewenst adres (binnen Europa). Voor een offerte op maat kunt u contact opnemen met ons via 0164-251575 of mailen naar elise@dh17.nl

EEN HEEL BIJZONDER RELATIEGESCHENK? EEN PROEVERIJ VOOR UW RELATIES!

Een uniek kerst- of relatiegeschenk is een proeverij voor u en uw relaties. Geniet van mooie wijnen en/of sterke dranken onder het genot van een hapje en laat uw relaties zélf hun eigen kerst- of relatiegeschenk uitkiezen in onze winkel!

nieuws_proeverij

Wij zorgen voor een gezellige kerst- en/of relatie proefavond waarbij we diverse dranken zullen laten proeven in informele sfeer, maar uiteraard wel met bijpassende informatie over het product, u kunt genieten van een gezellige avond met uw relaties en ze zelf hun geschenk uit laten kiezen bij ons! Niet alleen heel gezellig, lekker en interessant maar ook heel gemakkelijk! U geeft iedere relatie datgene dat hij zelf gekozen heeft -uiteraard binnen het door u gestelde budget- en weet zo zeker dat iedereen tevreden naar huis gaat! Een avond die door iedereen zeer gewaardeerd zal worden, dat beloven wij u.

Voor meer informatie kunt u ook weer contact met ons opnemen via 0164-251575 of mailen naar elise@dh17.nl