Wij wensen u een fantastisch 2015 toe!

Het is alweer zover. De laatste dag van het jaar is alweer aangebroken. Vandaag sluiten we alweer een jaar af, en kijken we vast vooruit naar (hopelijk) alweer een mooi nieuw jaar. Wij willen u bedanken voor uw komst het afgelopen jaar, en hopen u ook in 2015 weer te mogen begroeten!

Voor ons begint het jaar ook letterlijk nieuw; wij zullen aankomend weekend gaan verhuizen naar onze nieuwe winkel. We blijven in het zelfde pand zitten, op het zelfde adres. Maar dan met de deur aan de voorkant van het pand (straatkant) en in een gloednieuwe winkel. Met nieuw assortiment, een nieuwe uitstraling en een gezellige warme winkel. Welke we nogsteeds gaan vullen met allerlei lekkers zoals u van ons gewend bent natuurlijk!

(Wij zijn aankomend weekend gewoon open zoals gebruikelijk, en zullen na het weekend -6 januari- onze deuren openen van de nieuwe winkel!)

Via deze weg willen wij u een heel fijne jaarwisseling wensen en een fantastisch en gezond 2015!!

Groet, Johan & Helma Rijnart, Wouter & Elise van Tol