Nieuw jaar, nieuwe winkel!

Nieuw jaar, nieuwe winkel!
Allereerst willen wij u namens DH17 nog de allerbeste wensen voor 2015 toewensen. Een beetje laat, maar we hebben het dan ook super druk gehad met onze verhuizing... Inmiddels zijn we sinds gisteren volledig over naar het nieuwe pand. Een nieuwe ingang, aan de voorkant van het gebouw, naast zeilmakerij van Beek. En een geheel vernieuwde winkel met ook een mooi deel aan nieuw assortiment. We zijn zijn zelf enorm trots op het resultaat. De winkel is gezellig, warm en ziet er strak en goed uit. Kom gauw zelf een kijkje nemen als u zin heeft! In ieder geval hierbij alvast enkele foto's om een indruk te krijgen. Het enige wat nu nog gedaan moet worden is de buitenkant aankleden / beplakken zodat u ons ook vanaf de weg makkelijk kunt vinden 🙂