Update verbouwing

U heeft het vast al begrepen van ons in de winkel of via een van onze social media-kanalen; wij gaan verhuizen! We gaan gelukkig niet ver…. 😉 We blijven zelfs op het zelfde adres en in het zelfde pand alleen schuiven we een stukje op met de winkel en staat de voordeur/entree vanaf nu aan de straatkant. Zo zijn we beter zichtbaar vanaf de weg, hebben we nog steeds meer dan voldoende parkeermogelijkheden recht voor onze deur en kunnen we onze winkel weer helemaal opnieuw indelen naar de behoefte van onze klanten… (zie ook onze eerdere blogpost voor de eerste foto’s)

Inmiddels hebben wij een druk bewogen weekend achter de rug waarbij inmiddels bijna alles verhuisd hebben van de oude winkel naar de nieuwe. Morgen nog een drukke dag met laatste dingen verhuizen, kassa overbrengen en pinautomaat verplaatsen. En dan kunnen we dinsdag -geheel vernieuwd- weer open! Komt u ook een kijkje nemen? We zijn bere-trots op het resultaat…

Hierbij alvast enkele foto’s van de nieuwe winkel (van zaterdag);