DH17 & FRIENDS; PROEF & VERWEN AVOND

Op 2 september 2015 was het alweer 5 jaar geleden dat wij onze DH17 Dranken-speciaalzaak openden aan de Olympialaan 2 te Bergen op Zoom.

Onze dranken-speciaalzaak is er een waar de levensgenieter terecht kan voor allerlei bekende en vooral ook minder bekende dranken. Daarnaast zijn onze passie en kennis onze geheime wapens… Datgene waar u zeker voor terug zult komen, wij weten u altijd te verrassen!

Wij zijn de specialist in de regio op het gebied van whisk(e)y’s van over de gehele wereld, mooie ‘sipping’-rums, fantastische cognacs en met meer dan 70 soorten op de plank dé Gin & Tonic specialisten van Zuid-West Brabant! Natuurlijk kunt u ook voor een prachtig in balans zijnde wijn- en champagne assortiment bij DH17 terecht. Liefhebbers van mooie, bijzondere dranken in Bergen op Zoom zijn inmiddels bekend met ons assortiment en ons familiebedrijf. DH17 is in 5 jaar tijd uitgegroeid tot ‘The Place to Be’ voor de Bergse (e.o.) levensgenieter!

Wij willen graag, samen met u, op een feestelijke en culinaire manier ons eerste lustrum vieren. Ons 5 jarig jubileum, en het feit dat we onze plaats binnen de Bergse gemeenschap hebben verworven, vinden wij een feestje waard!

Wij nodigen u van harte uit om onze verjaardag mee te komen vieren op    woensdag 25 November 2015 vanaf 18.30 is de deur open! In Den Enghel in Bergen op Zoom.

‘DH17 & Friends’

Om onze verjaardag te vieren organiseren wij voor u een speciale Proef & Verwen avond, met behulp van onze ‘vrienden’! Met medewerking van onder andere Restaurant Het Spuihuis, Brasserie De Berk, Grand Bar & Grill de Moor, Fletcher Stadspark Hotel & Restaurant, Grand Hotel De Draak en natuurlijk onze wijn/whisky/rum/cognac/likeuren/gin leveranciers!

Het proeven & verwennen doet elke ‘vriend’ op zijn eigen manier, en met zijn eigen specialiteit. Er zullen ‘vrienden’ zijn uit de wijn wereld, uit de culinaire wereld, met delicatessen of bijzondere frisdranken etc. Maar allen zullen zij u verrassen met heerlijke specialiteiten op hun gebied.

 Hoe gaan wij u verwennen, en hoe kunt u hierbij aanwezig zijn?

Voor onze Proef & Verwen avond zullen wij een beperkt aantal toegangskaarten hebben. Deze toegangskaarten kosten € 12,50 per stuk, en zijn te bestellen via onze webshop of in onze winkel.

Met een toegangskaart kunt u de gehele avond aanwezig zijn bij Den Enghel voor een hele avond vol culinaire verwennerij, entertainment, mooie dranken (u kent onze kwaliteit!) en bijzondere proeverijen. Dit alles verzorgd door de vrienden van DH17, in een relaxte informele sfeer.

Een verjaardag waar u later vast nog eens aan terug zal denken!