25% korting actie voor DH17 VIP-leden!

Jaja, het is weer zover! Zoals u inmiddels van ons gewend bent als DH17 VIP houden we 2x per jaar een spetterende 25% kortings-actie op ons gehele* assortiment dranken!

Van dinsdag 17 november tot en met zaterdag 28 november houdt DH17 zijn jaarlijkse 25% kortings-actie! Bij aankoop van alle artikelen* krijgen alle VIP klanten een kortingsbon van 25% over het totale aankoopbedrag.

Ben je nog geen VIP klant? Dan kun je je direct als VIP klant laten inschrijven in de winkel en dan krijg je gelijk de 25% korting mee. Als VIP klant ben je verzekerd van alle acties van DH17.

De actie is geldig op het volledige assortiment wat wij in de winkel hebben staan. Reeds (nog niet opgehaalde) bestelde artikelen lopen niet mee in de actie, evenals proeverij-kaarten. De korting wordt als volgt gegeven; u ontvangt bij elke aankoop een tegoedbon van 25% over het complete aankoopbedrag. Deze tegoedbon kunt u vervolgens weer bij ons inleveren tussen 30 november & 12 december voor elk gewenst product in onze winkel.

* Met uitzondering van toegangskaarten proeverijen én reeds bestelde artikelen.