DH17 & Friends; een update!

DH17 & Friends; een update!
Over een goede 3 weken is het zover! Ons jubileumfeest ter ere van 5 jaar DH17 🙂 Wij willen graag, samen met u, op een feestelijke en culinaire manier ons eerste lustrum vieren. Ons 5 jarig jubileum, en het feit dat we onze plaats binnen de Bergse gemeenschap hebben verworven, vinden wij een feestje waard!

‘DH17 & Friends’

Om onze verjaardag te vieren organiseren wij voor u een speciale Proef & Verwen avond, met behulp van onze ‘vrienden’! Dit doen we op Woensdag 25 November a.s. bij Den Enghel aan de Grote Markt in Bergen op Zoom. Met medewerking van onder andere Restaurant Het Spuihuis, Brasserie De Berk, Grand Bar & Grill de Moor, Fletcher Stadspark Hotel & Restaurant, Grand Hotel De Draak, Restaurant Koej en natuurlijk ook onze leveranciers! Het proeven & verwennen doet elke ‘vriend’ op zijn eigen manier, en met zijn eigen specialiteit. Er zullen ‘vrienden’ zijn uit de wijn wereld, uit de culinaire wereld, met delicatessen of bijzondere frisdranken etc. Maar allen zullen zij u verrassen met heerlijke specialiteiten op hun gebied. Hoe gaan wij u verwennen, en hoe kunt u hierbij aanwezig zijn? Een avond in DH17 stijl, met bijzondere dranken, mooie wijnen, een masterclass zeer bijzondere champagnes gegeven door bekende wijnschrijver Cuno van ‘t Hoff, stand-up comedy, live-optreden van koor Cantzoni ( het koor waar Elise & Johan zelf in zingen ) en meer leuke dingen! Een avondvullend programma, waar ook onze ‘friends’ uit de horeca aanwezig zullen zijn met gerechtjes en lekkers. We kijken er nu al enorm naar uit! Kaarten voor deze proef & verwen avond kosten € 12,50 per persoon en kunt u hier bestellen

Wat zal er zoal te proeven zijn?

Zoals al aangegeven zullen verschillende leveranciers, importeurs en ook horeca-'friends' meewerken aan ons feest. Zo zijn er vele wijnen te proeven van o.a. Terrazas de los Andes, Vinho Ventisquero, Quinta de Alorna etc. Is er Port van porthuis Vista Alegre, madeira van Cossart Gordon en is er een sherry-proeverij met Osborne sherry in combinatie met Tapas. Daarnaast vindt u enkele van onze favoriete sterke drank leveranciers terug op het feest zoals bijv. Santocci Limoncello, Loopuyt Gin & Tonic, Rutte & Zn. met enkele nieuwe likeuren en hun Koornwijn XO. Nolet Distillery is aanwezig met de Ketel 1 Matuur in de 'Dutch Coffee' maar ook de sublieme Nolet's Silver Dry Gin.vIMG_0329 En natuurlijk diverse bijzondere artikelen zoals Belsazar Vermouth, frisdranken van Fentimans & John Lemon, verschillende cognacs van Philbert & Chateau de Montifaud, Rum's van Don Papa en JM rum en nog veel meer lekkers!! Oh en dan natuurlijk nog onze horeca-friend! We hebben medewerking gekregen van Restaurant Spuihuis, Koej, Brasserie de Berk, Fletcher Stadspark Hotel, Grand Hotel de Draak en natuurlijk Grand Bar & Grill de Moor. Zij komen allemaal met een hapje of gerechtje naar ons evenement. Dat wordt smullen! En over smullen gesproken, ook Esther Hazen van Cioccolatini is aanwezig met een mini-masterclass bonbons maken én overheerlijke bonbons met enkele van onze favoriete dranken erin welke te koop zijn deze avond. Handgemaakt, om je vingers bij af te likken!! (wat te denken van witte chocolade bonbons met Santocci limoncello bijv.)

Zeer exclusieve masterclass Champagne

Speciaal voor deze feestavond hebben we een supertoffe masterclass Champagne geregeld! Bekende wijnschrijver Cuno van 't Hoff komt naar Bergen op Zoom om deze bijzondere champagne proeverij te begeleiden. De champagne proeverij is het enige onderdeel op het programma waar wel voor bijbetaald zal moeten worden, maar hier krijgt u wel iets heel bijzonders voor terug, dat beloven we u! De kosten voor deelname aan de champagne proeverij bedragen € 22,50 per persoon en kaarten kunnen besteld worden via onze webshop. Meer informatie over de champagne proeverij en welke champagnes we gaan proeven vindt u op www.dh17.nl 1b4366ca-592d-470e-b2f0-617ecd3e6bf3