Nieuwe Teeling Single Cask whiskey uit!

Nieuwe Teeling Single Cask whiskey uit!
Onze favoriete Ierse whiskey distilleerderij heeft weer een nieuwe Single Cask whiskey op de markt gebracht, speciaal voor Nederland gebotteld! In navolging van de vorig jaar al uitgekomen single casks (port, madeira & rum) zullen er ook dit jaar weer diverse single cask whiskey's uitgebracht worden 🙂 Een Single Cask whiskey is een whiskey uit 1 enkel vat. Whiskey die op vat-sterkte gebotteld wordt ook. Hierdoor heb je altijd een mooie en pure whiskey waarvan alle gegevens van het vat ook nog eens vermeld worden op het label. Teeling single cask bourbon Deze nieuwe Teeling Single Cask is gedistilleerd in februari 2002 en gebotteld in februari 2016. De whiskey is dus 14 jaar oud en heeft gerijpt op een ex-Bourbon vat, te weten vatnummer 2108. De whiskey is afgevuld op 54,7% alc. en zit in een mooie koker (voor het eerst voor een single cask) Er zijn slechts 252 flessen beschikbaar, waarvan wij er een mooi aantal hebben kunnen bemachtigen voor alle Teeling fans in Bergen op Zoom e.o!! Prijs van deze prachtige whiskey is € 79,99 p/fles [online bestellen]