ARDBEG DARK COVE

ARDBEG DARK COVE
Aankomende Zaterdag, 28 Mei 2016, komt de nieuwe limited edition whisky van Ardbeg uit. Een moment waar vele liefhebbers en fans al lange tijd naar uitkijken! De limited edition expressie van Ardbeg van dit jaar is de Dark Cove:
"Take this whisky and hide it well" - www.ardbeg.com
Dit is de donkerste Ardbeg tot nu toe! Met een kleur van gouden potstills in het maanlicht. Op de neus donkere tonen van pure chocolade, toffee en verre vreugdevuren. In de smaak hints van peper en kruiden, maar ook tonen van limoenzests en houtskool. Smeulend houtskool vermengt zich met prachtige houttonen. Rozijnen, dadels en gember komen hier voorzichtig doorheen. In de afdronk tonen van gerookte ham en kruiden. Deze whisky bestaat voor een groot deel uit Ardbeg whisky gerijpt in ex-Bourbon vaten. Het hart van de whisky wordt gerijpt in donkere ex-sherryvaten. € 99,95 per fles (max. 1 fles per klant)Ardbeg Day 2016 2 kopie-001 BELANGRIJK: de Ardbeg Cove mag pas worden verkocht vanaf zaterdag 28 mei 2016. DH17 zal om 10:00 uur open gaan en de beschikbare flessen zullen vanaf dat moment in de open verkoop gaan. Wij werken niet met reserveringen, en we houden geen flessen achter voor mensen. U kunt in de winkel maximaal 1 fles per persoon aanschaffen en op=op.