Jameson Whiskey Maker’s Series!

Jameson Whiskey Maker’s Series!
De Jameson Whiskey Makers Series is gericht op de kunst van het whiskey maken. Jameson gelooft dat ambacht de combinatie is van de perfecte combinatie van “wie-wat-hoe”: De makers, hun kwaliteit en hun gereedschappen. The Whiskey Makers Series is vernoemd naar het favoriete gereedschap van de desbetreffende ambacht. De gereedschappen symboliseren de wereld van vakmanschap op een concrete en realistische manier. De whiskey's zijn allen non-chill filtered en gebotteld op 43% alcohol. Jameson Cooper’s Croze De Cooper’s Croze is gefocust op de inhoud van het hout. Een croze is een gereedschap dat wordt gebruikt om de groef te maken bij het hoofd van het vat. Om dit gereedschap op de juiste manier te gebruiken is jarenlange ervaring nodig. Hoofd cooper Ger Buckley creeërde deze whiskey om zijn liefde voor hout te vieren. Deze whiskey geeft de perfecte balans tussen bloemen en kruidige noten weer. [online bestellen] Jameson Blender’s Dog De Blender’s Dog brengt de spirit en de hout effecten samen in één blend. Een dog is een gereedschap dat wordt gebruikt door een blender om whiskey samples te verzamelen. De naam is verzonnen door de boefjes uit die tijd die het mee naar huis namen na een lange dag werk. Het is de blender’s meest loyale vriend, die hem altijd en overal volgde als een trouwe hond. Hoofd blender Billy Leighton wilde met zijn whiskey harmonie en complexiteit creëren. Deze smaak van deze whiskey geeft zowel neus als mond de perfecte vulling. [online bestellen] Jameson Distiller’s Safe  De Distillers Safe is een blended whiskey die is geïnspireerd door de spirit uit de stills. De safe symboliseert de kwaliteit van de distilleerder om exact te sturen en de drank op het juiste moment te scheiden. Het wordt the Safe (de kluis) genoemd omdat deze goed op slot zat om het overhevelen van whiskies te voorkomen. Hoofd distilleerder Brian Nation wilde met zijn whiskey de schoonheid en het karakter van distilleren vastleggen. Deze whiskey is een zachte pot-still whiskey met boterige zachtheid en tedere fruit tinten van graanwhiskey. [online bestellen] Alle flessen zijn afzonderlijk verkrijgbaar voor € 55,- per fles. Koopt u de hele set in één keer betaald u slechts € 150,-!!