Giga-Goeie-Glenmorangie Actie!! (deel 2)

In Februari van dit jaar hebben we een Giga-Goeie-Glenmorangie actie gehouden, en dit doen we in de laatste 2 weken van 2016 nog eens over! Want waarom niet, de whisky’s van Glenmorangie zijn gewoon bijzonder goed en mogen niet ontbreken tijdens de komende Feestdagen 🙂

De (rest van de) maand December 2016 staat geheel in het teken van Glenmorangie, waarbij we de gehele range extra in het zonnetje zetten. We hebben verschillende mooie aanbiedingen voor u!

De Glenmorangie distilleerderij is opgericht in 1843. Glenmorangie is Keltisch voor Glen of Tranquility oftewel: Vallei van de Grote Rust. 
Gelegen in Tain, in de Northern Highlands van Schotland, zorgen de ‘Sixteen Men of Tain’ voor de productie van alle Single Malts van hoogstaande kwaliteit met altijd een complexe en harmonieuze kaleidoscoop aan smaken.

DE GEHELE MAAND DECEMBER ZET DH17 DE COMPLETE RANGE GLENMORANGIE IN HET ZONNETJE! EN NATUURLIJK KUNT U BIJ ONS OOK EERST KOMEN PROEVEN VAN DE VERSCHILLENDE VARIANTEN.

GLENMORANGIE; voor de scherpste prijs:view

 • Glenmorangie The Original 10yo. – € 29,99
 • Glenmorangie 12yo. The Lasanta – € 37,99
 • Glenmorangie 12yo. Quinta Ruban – € 42,99
 • Glenmorangie 12yo. Nectar d’Or – € 49,99
 • Glenmorangie Pioneer Pack (1x 0.7ltr. The Original & 2x 5cl. 12yo.) voor € 39,99

(natuurlijk óók allemaal online te bestellen!)

GLENMORANGIE Combinatie-acties: 2 flessen = GRATIS Glenmorangie-glas!

GLENMORANGIE; voor bijzondere & exclusieve whisky:

 • Glenmorangie 18yo. Extremely Rare in Luxe Cadeau doos, van € 77,50 voor € 72,99
 • Glenmorangie Signet in Luxe Cadeau kist, van € 145,00 voor  € 129,99

Onze Kerst-whisky van 2016:

Glenmorangie 18yo. Extremely Rare.

Waarom? Heel simpel 🙂 glenmorangie-18-year-old-extremely-rare-whisky

 • Het is een heel fijne whisky. Iedereen vindt ‘m lekker. Het is niet de meest bijzondere whisky ter wereld, ook niet de allerbeste… Maar wel een die nooit, echt nooit gaat vervelen en van hoge kwaliteit is! De whisky is zeer elegant en gemakkelijk te begrijpen, maar is voldoende interessant vanwege zijn dubbele houtrijping ( 15 jaar op ex-bourboncasks en daarna heeft 30% van de batch nog 3 jaar nagerijpt op ex-oloroso sherryvaten ) en de hierdoor ontstane lagen van smaak. De Glenmorangie 18yo. is zoals ‘ie zou moeten zijn. Precies goed!
 • De Glenmorangie 18yo. wordt geleverd in een chique doos. Iedereen die deze whisky krijgt (liefhebber, leek) wordt direct aangetrokken tot de mooie verpakking en dito fles. Plus, ze krijgen een bijzonder goede whisky ????
 • Hij is heel betaalbaar!
 • Glenmorangie is een gerespecteerd whiskymerk. Of je net bent begonnen met whisky drinken of al een gelouterde whisky-liefhebber bent, iedereen kent de naam, de distilleerderij en weet dat deze staat voor kwaliteit. Zonder dat ze hiervoor exorbitante bedragen vragen zoals andere bekende whiskydistilleerderijen weleens willen doen…
 • Het is een goed verkrijgbare whisky. Geen limited edition waarvan de meeste mensen helaas pas horen als deze al uitverkocht is. Wij hebben ‘m het hele jaar door te koop.

Deze 5 punten, samen met de absolute topprijs van € 72,99 per fles zijn in onze ogen meer dan voldoende redenen om deze whisky aan te schaffen! Gun jezelf deze mooie whisky en geniet ervan tijdens de heerlijke Feestdagen. Geef ‘m kado aan je vader, broer, vriend, vriendin, zoon, of welke dierbare dan ook… [online bestellen]

Uiteraard is deze whisky eerst even te proeven, voor diegene die nog niet is overtuigd door bovenstaande punten. En geloof ons, geproefd is verkocht! De aanbieding loopt gehele rest van de maand December 2016.