Brabazon Bottling van Teeling

Brabazon Bottling van Teeling
Dat de firma Teeling één van onze meest gewaardeerde merken whiskey is, zal bij onze vaste klantenkring inmiddels wel bekend zijn 🙂 Zij timmeren hard aan de weg om met hun jonge merk uit te blinken en geweldige whiskey uit te brengen! Door middel van hun vaste pareltjes, de Teeling Trinity; de Small Batch, de Single Malt en de Single Grain. Maar daarnaast hebben ze altijd speciale (super) oude vintage whiskeys, en single cask uitvoeringen. Nu komt er weer iets speciaals aan: De Brabazon Bottling serie. Geïnspireerd door William Brabazon, die aan de basis stond van een Gouden Eeuw voor de Dublin Whiskey industrie. Op het hoogtepunt van deze Gouden Eeuw waren er in Dublin, waar nu Teeling zijn Distilleerderij heeft, meer dan 30 whiskey distilleerderijen. Die allen uitblonken in uniciteit en innovatief waren, daardoor die gouden eeuw! Mede door deze Brabazon Bottlings wil Jack Teeling een nieuwe Gouden Eeuw van Dublin Whiskey starten. De eerste uit de serie is een 100% Sherry Cask type. 6 afzonderlijk gerijpte types van sherry vaten, van 2001, 2002 , 2005,2007 en 2008. PX, Oloroso en andere sherryvaten. Unieke samenstelling, zeker voor Ierse begrippen! Er zijn slechts 12.500 flessen gebotteld, op = op! De eerste uit een uitzonderlijke serie, zeer binnenkort bij ons in huis. De prijs, zal U ook meevallen, € 75,- p/fles [online bestellen]   Bestand 07-05-17 19 00 57