ZOOMER FESTIVAL 2017; Praktische info!

Wat er te proeven zal zijn…

Download hier de proeflijst van het Zomer Whisky & Rum festival 2017 [pdf]

Download hier de cocktailkaart van het Zomer Whisky & Rum Festival 2017 [pdf]

Naast de whisky’s, rum’s en andere dranken op de proeflijst zullen er wellicht nog een paar items niet op de lijst staan. De lijst is 2 weken geleden al opgemaakt en gedrukt (wegens vakanties moet dat ruim van te voren helaas).

Zo hebben we bijvoorbeeld de gloednieuwe Ardbeg An Oa te proeven op het festival!!

Praktische informatie betreffende het Zoomer Whisky & Rum Festival 2017:

 • Het Zoomer Whisky & Rum Festival wordt gehouden op Zaterdag 2 September 2017 bij Den Enghel aan de Grote Markt 19 in Bergen op Zoom.
 • Het festival start om 19:00 uur en eindigt om 22:30 uur. De lokatie opent zijn deuren om 18:00 uur.
 • Tussen 18:00 – 19:00 uur kun je alvast terecht voor een heerlijke cocktail of een spectaculair lekkere hamburger of iets anders lekkers te eten. Om 19:00 uur zullen de kurken van de flessen whisky & rum afgaan en mag er naar hartelust geproefd worden!
 • Om 22:30 uur gaan alle flessen van tafel en kan er niet meer geproefd worden.
 • Tijdens het festival kunnen alle whisky’s & rum’s welke een verkoopwaarde (per fles) hebben van < € 50,- gratis geproefd worden, en zal voor de luxere en/of exclusievere dranken een (kleine) bijdrage gevraagd worden per glaasje. Zorg voor voldoende kleingeld hiervoor evt. 🙂
 • Laat weten dat je komt naar het evenement op Facebook! Ook voor alle laatste info & nieuws 😉
 • Twitter mee op #Zoomer2017
 • Toegang tot het festivalterrein wordt alleen verleend bij overhandiging van een officiële toegangskaart. In ruil voor deze toegangskaart ontvang je bij de ingang van het terrein een proefglaasje en een proefboekje met alle te proeven dranken op deze avond.Proeverij
 • Speciaal voor bezoekers welke willen blijven slapen na het Zoomer Whisky & Rum festival is er een hotelarrangement samengesteld. Op basis van 2 personen per kamer betaald u € 89,50 per persoon (inclusief toegang tot het festival en meer!)
 • Er is weinig tot geen parkeergelegenheid bij het festivalterrein. DH17 pleit er voor dat u niet met de auto naar het festival komt, omdat drinken & rijden niet samen gaan! Kom met het openbaar vervoer, maak gebruik van een aantrekkelijk taxi-tarief voor heel Bergen op Zoom bij Taxi Geers of laat u brengen en ophalen! En natuurlijk is het hotelarrangement een geweldige optie om er echt een avondje uit van te maken!
 • Nog vragen? Bel ons – 0164 251575 of mail ons – elise@dh17.nl
 • Na afloop van het festival is er de gelegenheid om je favoriete whisky, rum of andere drank aan te schaffen on onze speciaal ingerichte ‘festival-winkel’. Speciaal voor deze avond zullen er speciale acties/aanbiedingen gelden!

TOEGANGSKAARTEN € 25,-

Nog geen kaarten? Er zijn nog kaarten te koop, te bestellen via onze webshop of te koop in onze winkel! (aan de deur kunnen geen kaarten meer gekocht worden…)