HINE Cognac, ontdekkingsreis voor levensgenieters

HINE Cognac, ontdekkingsreis voor levensgenieters
Veel van onze klanten zijn whisky drinkers, in alle leeftijds groepen. Whisky is booming. Cognac daarentegen is een groep die tientallen jaren geleden meer gebruikers had dan nu. Dit is wereldwijd een gegeven. De gemiddelde leeftijd van onze cognac drinkers ligt ook hoger dan bij whisky... Het in 1763 gestichte cognac huis Hine heeft besloten zich meer te richten op de wat jongere cognac drinker, Met name in de Engels sprekende landen willen ze hun omzet scoren, vandaar dat hun uitingen altijd in, of óók in, het Engels zijn. Met name in de VS willen ze bekend zijn om gedurfde en nieuwe smaken, dus ook in het cocktail circuit! De soorten die zij uitbrengen zijn intens, met grote smaakdifferentiaties. Wat in de whisky wereld gebruikelijk is, maar in de conservatieve cognac wereld niet alledaags is. Dus, gericht op de wat jongere drinkers, in PR en in uitstraling. Maar de basis is kwaliteit, en die is bij Hine bijzonder hoog! Prachtige producten, eigentijds en ook als je normaal niet gelijk naar cognac pakt, een supermooie verwarmende drank met veel smaak, levendigheid en geschikt om elk moment van de dag op te fleuren. DH17 heeft enkele cognacs van HINE opgenomen in zijn assortiment. Iets waar we trots op zijn. De kwaliteit is subliem, uitstraling is gaaf en klassiek tegelijk en voor de cognac-liefhebber is dit een cognac die je zeker in je kast moet hebben staan!! Geniet, Johan Rijnrt