25%-kortings-actie-weken bij DH17!

25%-kortings-actie-weken bij DH17!

Jaja, het is weer zover! Zoals u inmiddels van ons gewend bent als DH17 VIP houden we elk jaar een spetterende 25% kortings-actie op ons gehele* assortiment dranken! 

Van donderdag 16 november (vandaag!) tot en met zaterdag 25 november 2017 houdt DH17 zijn jaarlijkse 25% kortings-actie! Bij elke aankoop in onze winkel krijgen alle VIP klanten een kortingsbon van 25% over het totale aankoopbedrag.

Hoe werkt het?

De actie is geldig op het volledige assortiment wat wij op voorraad in de winkel hebben staan. Reeds bestelde artikelen lopen niet mee in de actie, evenals proeverij-kaarten. De korting wordt als volgt gegeven; u ontvangt bij elke aankoop een tegoedbon van 25% over het complete aankoopbedrag. Deze tegoedbon kunt u vervolgens weer bij ons inleveren tussen 28 november en 9 december 2017 voor elk gewenst product in onze winkel (Ben je nog geen VIP klant? Dan kun je je direct als VIP klant laten inschrijven in de winkel en dan krijg je gelijk de 25% korting mee. Als VIP klant ben je verzekerd van alle acties van DH17)