26 Januari 2018 – Whiskyproeverij met foodpairing!!

26 Januari 2018 – Whiskyproeverij met foodpairing!!
De eerste whiskyproeverij van 2018 is een bijzondere! We gaan een mini-whiskyfestival organiseren, waarbij we worden bijgestaan door Ed Coljé van ABCtotaal.be die een food-pairing gaat verzorgen deze avond! Alle deelnemers krijgen van ons 8 muntjes om verschillende whisky’s van de proeftafel te gaan proeven. Ed zorgt voor een 3-tal gerechtjes bij de whisky’s die iedereen krijgt, en indien gewenst kunnen er nog gerechtjes bijgekocht worden bij hem! Kaarten zijn € 30,- per persoon, in de winkel te koop óf online te bestellen: [kaart(en) bestellen] Deze proeverij is voor iedereen toegankelijk, beginner en gevorderde whiskydrinker, liefhebbers en nieuwsgierigen. Een mooie manier om verschillende whisky's te kunnen proeven in je eigen tempo en naar eigen smaak! Muntjes bijkopen wanneer 8 niet voldoende blijkt is mogelijk, ook gerechtjes bijkopen bij Ed Coljé is geen probleem. We gaan er een gezellige avond van maken, genietend van goede whisky's en fantastische gerechtjes hierbij!