Bijzondere Nikka Giftboxen bij DH17!

Bijzondere Nikka Giftboxen bij DH17!
Deze unieke en zeer gelimiteerde giftbox van Nikka werd speciaal op de markt gebracht voor de Amerikaanse & Europese markt. Slechts 3.500 sets werden er gemaakt, waarvan een heel, heel, heel klein beetje naar Nederland kwam. En DH17 heeft ze! De giftbox bevat zowel een fles Yoichi single malt als een fles Miyagikyo single malt, beiden gefinisht in ex-rumvaten.
  • De Yoichi Single Malt Rum Finish 2017 heeft tonen van karamel, chocolade en sinaasappel welke prachtig in balans zijn met de krachtige en rokerige tonen van Yoichi.  Rijk en vol van smaak, met een lange, lange finish!
  • De Miyagikyo Single Malt Rum Finish 2017 is fruitig en speels, wat prachtig wordt aangevuld door de rum-tonen uit het vat.  Fruitig, rijk en vol van smaak. Genieten!
Er zijn minder dan 20 giftboxen naar Nederland gekomen, en wij hebben er een aantal van kunnen bemachtigen! Prijs per set van 2 flessen is € 425,- en de set is te koop in onze winkel en natuurlijk online te bestellen [uitverkocht]