Kaartverkoop Zoomer Whisky & Rum Festival 2018 gestart

Kaartverkoop Zoomer Whisky & Rum Festival 2018 gestart
Op zaterdag 8 September 2018 organiseren we weer een fantastisch Whisky & Rum festival in Bergen op Zoom!! Net als afgelopen jaar zal het Zoomer Whisky & Rum Festival plaatsvinden bij Den Enghel, aan de Grote Markt 19 in het centrum van Bergen op Zoom. Samen met DH17 Dranken Speciaalzaak zorgen zij opnieuw voor een super mooie avond genieten! Dit jaar met nog meer ruimte voor bijzondere whisky’s & rum’s en natuurlijk lekker eten! Het festival staat bekend om zijn gemoedelijke sfeer, bijzondere whisky’s & rum’s op de proeftafels, natuurlijk de cocktailbar en het goede eten! Een compleet avondje uit met lekker eten, cocktails, genieten en gezelligheid. En whisky en rum natuurlijk 🙂 De eerste standhouders zijn inmiddels ook alweer bevestigd! Dit jaar zal de nadruk komen te liggen op kwaliteit whisky’s & rum’s van over de gehele wereld. Mooie en bekende merken als bijv. Glengoyne, Glenmorangie, Ardbeg, Tomatin, Teeling, El Dorado en Ron Barcélo worden vergezeld door bijzondere onafhankelijke bottelingen en special releases. We zullen weer een mooie proeflijst presenteren, daar kunt u op vertrouwen!! Kijk voor meer informatie, een lijst van bevestigde standhouders en kaartverkoop  op www.zoomerfestival.nl
Ook in 2018 gaan we er weer een prachtig evenement van maken, de voorbereidingen zijn in volle gang en we hebben -nu al- een paar leuke nieuwe dingen in het vooruitzicht!!

VIP-TICKET

Een van die ‘nieuwe dingen’ zijn de VIP-tickets! Vorig jaar in heel kleine kring ‘getest’ en zeer, zeer goed bevallen! Dit jaar zijn er 75 VIP-tickets beschikbaar voor het festival, voor € 45,- per stuk. Bezoekers met een VIP-ticket krijgen niet alleen toegang tot het festival, maar krijgen hierbij ook 10 VIP-treats aan de verschillende stands. Iets bijzonders te proeven aan een stand (alleen voor VIP’s te proeven), een speciale snack tijdens de avond, het kan van alles zijn! U kunt de VIP-ticket(s) hier bestellen (klik op link)

TICKETS

De ‘gewone’ tickets voor het festival zullen net als voorgaande jaren € 25,- per stuk zijn. Kaarten zijn genummerd, en worden u per post toegestuurd na aankoop. U kunt uw Toegangskaart(en) hier bestellen (klik op link) Poster ZWRF 2018