Glenmorangie Grand Vintage 1989!

Glenmorangie Grand Vintage 1989!
De Glenmorangie Grand Vintage Malt 1989 is uit! Dit is de tweede release van Glenmorangie in de Bond House No. 1 Collection, in navolging op de afgelopen jaar uitgebrachte 1990 vintage. In deze Bond House serie zullen de komende jaren meer malts met ‘vintage aanduidingen’ verschijnen. De Grand Vintage 1989 kent een buitengewone insensiteit en complexiteit, die de onvervangbare geest van een vervlogen tijdperk uitdrukt! Gedistilleerd in 1989 en gebotteld in 2017. Een werkelijk fantastische, 28 jaar oude Glenmorangie single malt waarvan 6.178 flessen uitgebracht zijn wereldwijd. De Grand Vintage 1989 heeft een aroma van rijke, boterige zoetigheid. Met hints van getoaste marshmallows, vanille en een vleugje rook.In de smaak komt een prachtige toon van gebakken appels tevoorschijn, samen met tonen van fudge, citrus, honing, eikenhout en leer. De finish is bijzonder en lang, een whisky waar je van elke druppel zult genieten!! De Grand Vintage 1989 is vanaf nu verkrijgbaar bij DH17 en evt. ook online te bestellen [klik op link] De prijs van deze bijzondere whisky bedraagt € 595,-   IMG_5368