Pappy van Winkle heeft een zoon!

Pappy van Winkle heeft een zoon!
Pappy van Winkle is het merk wat decennia lang bekend stond om zijn buitenklasse kwaliteit Bourbon. Alleen oude, perfect gerijpte whiskey met leeftijden tot 25 jaar oud werden gemaakt en grif verkocht aan de echte whiskey liefhebber. Tot 5 jaar geleden. Toen besloot men dat Pappy van Winkle in nog kleinere aantallen gemaakt en verkocht werd. Er werd buiten de Verenigde Staten zelden verkocht, de enkele flessen die er waren waren meestal al verkocht voor ze gebotteld werden. Daardoor natuurlijk superhoge prijzen voor deze echt goede whiskey. Wat toen echter ook gebeurde was dat de maker van dit lekkers, de Buffalo Trace Distillery een andere whiskey op de markt bracht met praktisch dezelfde mashbill. Deze werden iets jonger dan de Pappy van Winkles gebotteld. Weller is van William Larue Weller, de man die voor het eerst de Wheated Whiskey maakte. Het roggedeel van de mashbill ( Rogge betekent meer kruidigheid ) werd vervangen door tarwe. Daardoor werd de whiskey zachter en ronder van smaak, met een elegante, zachte afdronk. In de prijsklasse van deze mooie zomerdrank is er weinig mooiers te vinden, voor een bourbon drinker! >> bestel online! geniet! Johan Rijnart