Zoomer Whisky & Rum Festival 2018 – Zaterdag 8 September 2018

Zoomer Whisky & Rum Festival 2018 – Zaterdag 8 September 2018

Nog een goede 6 weken en dan is het alweer zover! De tijd vliegt, we genieten nu nog van fantastisch zomerweer, hebben nog niet zo lang geleden nog een Gin & Cocktail festival gehad (wat was dat gaaf hé??) maar kijken dus ook alweer vooruit naar een avondje vol whisky, rum, cocktails, muziek en lekker eten!

Op zaterdag 8 September gaan we wederom een fantastisch whisky & rum festival wegzetten bij Den Enghel in het centrum van Bergen op Zoom. Een mooie lokatie, met verschillende zalen en een gezellig binnenpleintje.

TICKETS

De ‘gewone’ tickets voor het festival zullen net als voorgaande jaren € 25,- per stuk zijn. Kaarten zijn genummerd, en worden u per post toegestuurd na aankoop.

U kunt uw Toegangskaart(en) hier bestellen (klik op link)

We zullen dit jaar opnieuw VIP-kaarten aanbieden waarbij je niet alleen toegang krijgt tot het festival en zijn prachtige dranken, maar hierbij krijg je als VIP ook 10 VIP-treats aan de verschillende stands. Iets bijzonders te proeven aan een stand (alleen voor VIP’s te proeven), een speciale snack tijdens de avond, het kan van alles zijn! Vorig jaar een enorm succes en daarom hebben we dit jaar extra VIP-kaarten beschikbaar!! Dit jaar zijn er 75 VIP-tickets beschikbaar voor het festival, voor € 45,- per stuk.

U kunt de VIP-ticket(s) hier bestellen (klik op link)

STANDHOUDERS

Natuurlijk gaan we er ook in 2018 weer voor zorgen dat de line-up van te proeven whisky’s en rum’s weer zo bijzonder en verrassend mogelijk wordt! De proeflijst wordt gemaakt as we speak, en met een dikke 100 te proeven whisky’s en rum’s wordt dat weer een feest!

Er zullen een aantal gloednieuwe whisky’s te proeven zijn deze avond, zoals bijv. de whisky’s van Glenallachie, Milk & Honey en The English Whisky Co. De complete lijst van standhouders vindt je op de website www.zoomerfestival.nl  (klik op link) 

WAT KUN JE NOG MEER VERWACHTEN??

We hebben naast veel verschillende whisky’s & rum’s ook andere leuke dingen op het festival. Zo zal bijv. Barbershop DonMarco ook aanwezig zijn op het Zoomer Whisky & Rum Festival dit jaar!

“DonMarco is de “place to be”. Bij ons geen gewone knipbeurt maar een totaalbeleving. Passie, vakmanschap en sfeer. Het adres voor knippen en/of scheren in Bergen op Zoom”

En natuurlijk is ook de cocktailbar er weer bij!! Elk jaar weer super drukbezocht, met heerlijke drankjes. Genieten voor iedereen die even iets anders wil dan whisky of rum! De cocktailkaart wordt van te voren bekend gemaakt, dus houd de website in de gaten hiervoor! Heb je verzoekjes? Dat kan natuurlijk ook 🙂 Mail ons gerust wat je graag op de cocktailkaart zou willen zien…

En natuurlijk vergeten we ook het eten niet! Net als vorig jaar zullen we een binnenpleintje creëren met zitjes en hier vindt je ook de foodtruck van Carafantastisch terug! Zij serveren verschillende hamburgers, aardappelwedjes en misschien nog wel meer lekkers 😉

PRAKTISCHE ZAKEN

  • Om deze mooie avond ook lekker relaxed af te sluiten biedt Grand Hotel de Draak****  een speciaal hotel-arrangement aan, zodat u zich niet druk hoeft te maken over het naar huis rijden, het openbaar vervoer of de taxi! Klik hier voor info en prijzen van dit hotel arrangement!
  • De officiële website van het festival is www.zoomerfestival.nl
  • Ook op Facebook kun je op de hoogte blijven van het evenement, via de event-pagina van het Zoomer whisky & rum festival (laat meteen even weten dat je komt, vinden we leuk 😉 )
  • Benieuwd hoe het er nu aan toe gaat tijdens het festival? Zie www.zoomerfestival.nl/fotos-2017 voor een indruk!

Poster ZWRF 2018