Zoomer Whisky & Rum Festival 2018 – Praktische info & proeflijst!

Zoomer Whisky & Rum Festival 2018 – Praktische info & proeflijst!
Nog een weekje en dan is het alweer zover! Op zaterdag 8 September gaan we wederom een fantastisch whisky & rum festival wegzetten bij Den Enghel in het centrum van Bergen op Zoom. Een mooie lokatie, met verschillende zalen en een gezellig binnenpleintje.

TICKETS

De ‘gewone’ tickets voor het festival zullen net als voorgaande jaren € 25,- per stuk zijn. Kaarten zijn genummerd, en worden u per post toegestuurd na aankoop. U kunt uw Toegangskaart(en) hier bestellen (klik op link)
We zullen dit jaar opnieuw VIP-kaarten aanbieden waarbij je niet alleen toegang krijgt tot het festival en zijn prachtige dranken, maar hierbij krijg je als VIP ook 10 VIP-treats aan de verschillende stands. Iets bijzonders te proeven aan een stand (alleen voor VIP’s te proeven), een speciale snack tijdens de avond, het kan van alles zijn! Vorig jaar een enorm succes en daarom hebben we dit jaar extra VIP-kaarten beschikbaar!! Dit jaar zijn er 75 VIP-tickets beschikbaar voor het festival, voor € 45,- per stuk. U kunt de VIP-ticket(s) hier bestellen (klik op link)

PROEFLIJST & COCKTAILKAART

Met nog iets meer dan een week te gaan, presenteren we je hierbij trots alvast de proeflijst voor de 2018 van het Zoomer Whisky & Rum Festival! Kijk ‘m gerust al even in, kies vast de whisky’s uit die je absoluut niet wilt missen en verheug je alvast op een heerlijke avond genieten!
Proeflijst Zoomer Festival 2018 [download]
Natuurlijk is ook de cocktailbar weer van de partij en ook de cocktailkaart is alvast te bekijken voor de liefhebber 🙂
Cocktailkaart [download]
Als laatste presenteren we jullie hierbij ook het Burger-menu van Carafantastisch 
Menu Carafantastisch [download]
Want voorpret is alvast het halve werk toch? Het beloofd een hele mooie avond te worden met een prachtige line-up aan whisky’s, rum’s, cocktails en lekker eten. Wij hebben er al super veel zin in!!

PRAKTISCHE ZAKEN

  • Het Zoomer Whisky & Rum Festival wordt gehouden op Zaterdag 8 September 2018 bij Den Enghel, aan de Grote Markt 19 in Bergen op Zoom.
  • Het festival start om 19:00 uur en eindigt om 22:30 uur. De lokatie opent zijn deuren om 18:30 uur.
  • Tussen 18:30 – 19:00 uur kun je alvast terecht voor een heerlijke cocktail of een spectaculair lekkere hamburger of iets anders lekkers te eten. Om 19:00 uur zullen de kurken van de flessen whisky & rum afgaan en mag er naar hartelust geproefd worden!
  • Om 22:30 uur gaan alle flessen van tafel en kan er niet meer geproefd worden.
  • Tijdens het festival kunnen alle whisky’s & rum’s welke een verkoopwaarde (per fles) hebben van < € 50,- gratis geproefd worden, en zal voor de luxere en/of exclusievere dranken een (kleine) bijdrage gevraagd worden per glaasje. Zorg voor voldoende kleingeld hiervoor evt. 🙂
  • Toegang tot het festivalterrein wordt alleen verleend bij overhandiging van een officiële toegangskaart. In ruil voor deze toegangskaart ontvang je bij de ingang van het terrein een proefglaasje en een proefboekje met alle te proeven dranken op deze avond.
  • Speciaal voor bezoekers welke willen blijven slapen na het Zoomer Whisky & Rum festival is er een hotelarrangement samengesteld. Op basis van 2 personen per kamer betaald u € 89,50 per persoon (inclusief toegang tot het festival en meer!)
  • Er is weinig tot geen parkeergelegenheid bij het festivalterrein. DH17 pleit er voor dat u niet met de auto naar het festival komt, omdat drinken & rijden niet samen gaan! Kom met het openbaar vervoer, maak gebruik van een aantrekkelijk taxi-tarief voor heel Bergen op Zoom bij Taxi Geers of laat u brengen en ophalen!
  • Alle informatie over het festival, foto's van afgelopen jaar én meer vindt je op www.zoomerfestival.nl
Poster ZWRF 2018