Ga naar de inhoud

ARDBEG BBQ SMOKER

Sinds het begin der tijden heeft de mens geprobeerd te barbecueën. En door de geschiedenis van sappig gekookt voedsel is er één enkel element gebleven: rook!

… En Ardbeg whisky is niet anders …

Islay is een oud land, rijk aan prehistorische turf (datgene dat onze ‘spirit’ het meest rokerig maakt). Rook maakt al eeuwenlang deel uit van ons distilleren. Nu is de tijd gekomen om het onderdeel te maken van uw grill …

MET TROTS INTRODUCEREN WIJ DAN OOK…
DE ARDBEG BBQ ROKER!

Jaag op een grill en verzamel je voorouders, want de Ardbeg BBQ Smoker brengt het dagelijkse koken naar een nieuw tijdperk!

Dit toffe cadeaupakket bevat een BBQ Smoker en een fles Ardbeg An Oa – de perfecte ‘spirit’ voor sippin’ en tearin’. De smoker is klein maar krachtig en laat je in een paar eenvoudige stappen je eten omringen met rook. Vul gewoon de puck met houtsnippers, leg hem achter op je grill, wacht tot je BBQ voldoende rokerig is, plaats je eten rond de puck, rook het nog wat uit, en voilà!

Als je eten eenmaal is gerookt, gekookt en praktisch van het bot valt, hoef je alleen nog maar een bord te maken en te combineren met een heerlijk zachte dram van Ardbeg An Oa.

ARDBEG AN OA

De ronde en subtiel rokerige aroma’s van Ardbeg An Oa maken het tot de belangrijkste spirit voor het roosteren bij de BBQ. Met tonen van dikke sigarenrook, geroosterde theeblaadjes en gegrilde artisjokken, is deze whisky de perfecte turfachtige danspartner voor je rokerige culinaire creaties.

DE ARDBEG BBQ SMOKER GIFTPACK IS BEPERKT VERKRIJGBAAR IN ONZE WINKEL ÉN ONLINE VOOR € 57,99 P/STUK. MAX. 1 GIFTPACK PER KLANT.