ARDBEG DAY 2017!

Traditiegetrouw organiseren wij elk jaar eind mei / begin juni Ardbeg Day. Ontstaan in 2011 toen Ardbeg zijn festiviteiten rondom Feis Ile met de hele wereld wilden vieren. Elk jaar een groot feest, en elk jaar een dag genieten met mede Ardbeg liefhebbers!

Natuurlijk gaan we ook dit jaar weer een Ardbeg-feestje vieren en wel op zaterdag 3 Juni 2017! Deze dag zal de nieuwe botteling van Ardbeg, de Kelpie, uitkomen. En wij gaan samen genieten van deze nieuwe release tijdens een toffe Ardbeg-lunch!

Geheel in ‘Italiaanse stijl’ aan een lange tafel genieten van allerlei seafood, schelpdieren en vis gerechten! Natuurlijk begeleid door een glaasje (of wat) Ardbeg whisky. Ook gaan we de gloednieuwe Ardbeg Kelpie proeven, en is er voor elke deelnemer aan de lunch 1 fles beschikbaar om af te nemen indien gewenst 🙂 Zo bent u niet alleen zeker van een toffe middag, maar ook van een fles Ardbeg Kelpie! 2 leuke dingen in 1 keer :p

De Ardbeg-lunch wordt gehouden bij Brasserie de Berk, en hier kunnen maximaal 30 personen aan deelnemen. De lunch is geheel verzorgd, inclusief alle dranken en een kopje koffie/thee na afloop en kost € 42,50 per persoon! Kaarten zijn hier te bestellen, vol = vol! ardbeg_day_2017

U ontvangt van ons per mail een toegangskaart een week voor het evenement, en u kunt dan ook meteen aangeven of u een fles Ardbeg Kelpie wilt afnemen. U heeft eerste recht, dus bent zeker van een fles wanneer u u aanmeldt voor de lunch! Het beloofd een mooie dag te worden, wij hebben er al veel zin in!