Meteen naar de inhoud

BEAUREMPART Grande Réserve; Betaalbare klasse uit Zuid-Frankrijk

De Zuidwest-Franse Gascogne heeft een ideaal klimaat voor de productie van frisfruitige witte wijnen. De koele bries uit de Atlantische Oceaan in het westen zorgt voor verkoeling in de wijngaarden en de druiven ontwikkelen hierdoor intense aroma’s. De witte wijn van Beaurempart is een blend van de aromatische sauvignon blanc, colombard en gros manseng.  Een expressieve witte wijn die op vele momenten inzetbaar is en perfect aansluit bij de smaak van de moderne consument.

Ook de zonnige Languedoc blijft in trek bij wijndrinkers én wijnmakers. Het is goed mogelijk om er karaktervolle wijnen te maken voor elk type consument tegen een aantrekkelijke prijs. Beaurempart maakt van cabernet sauvignon en merlot een geconcentreerde rode wijn met een gulle, fruitige smaak.

De wijnen van Beaurempart zijn bij uitstek geschikt voor de lente en zomer en daarom populair gezelschap tijdens een picknick, op het strand of terras, of bij de BBQ. Vanwege de aantrekkelijke prijs ook ideale (t)huiswijnen!

Deze mooie wijnen zijn nu extra aantrekkelijk geprijsd bij DH17; ter introductie zijn ze € 7,99 per fles en 6 halen 5 betalen (€ 39,95 per doos a 6 flessen, mag gemengd!)