Ga naar de inhoud

Bergse Rondje Likeur - exclusief bij DH17!

Vol trots presenteren wij u “Bergs Rondje”!! Bergs Rondje is een likeur die exclusief voor DH17 is gemaakt, op basis van rum, met tonen van vanille, caramel, toffee en warme kruiden. Mooi zoet en heel erg smaakvol! De likeur bevat 32% alc. en is heerlijk puur te drinken, “on the rocks” en ook in de cocktail of longdrink is ‘ie heerlijk! Probeer de likeur eens met Ginger Ale, Tonic of laat je inspireren door Elise en maak eens een cocktail als bijv. een Bergse Sour, een Bergse Old Fashioned of experimenteer lekker zelf met deze prachtige likeur!

Bergs Rondje heeft een zeefdruk op de fles met verschillende bekende gebouwen uit Bergen op Zoom. Zo zijn o.a. de Peperbus, de Gevangenenpoort en De Maagd vertegenwoordigd 😉 Een tof cadeautje, leuk voor thuis en natuurlijk om zelf van te genieten!

Een fles Bergs Rondje is alleen te koop bij DH17 en kost € 15,99 per fles. Je koopt ‘m in de winkel, of je kunt hem online bestellen. Bergs Rondje zal (natuurlijk!) ook worden geschonken in onze eigen whiskybar & club F.D. Roosevelt!