Chandon Garden Spritz

Mousserende wijn met een twist

Veeleisend en authentiek. Simpel, maar fascinerend. CHANDON Garden Spritz is een mix van CHANDON’S droge cuvée gemaakt van chardonnay, pinot noir, en sémillon druiven en een huisgemaakte sinaasappellikeur.De aromatische en verfrissende sinaasappelbitters zijn gemaakt van perfect rijpe Valencia sinaasappels. Ze worden gekweekt op een pesticiden-vrije, duurzame boerderij in Entre Rios, in het noordoosten van Argentinië, die al drie generaties door een familie wordt gerund. CHANDON schilt de sinaasappels, droogt een deel en voegt gedroogde en verse sinaasappelschillen toe aan de blend. De schillen worden gemacereerd in druivenbrandewijn, samen met een selectie van kruiden en specerijen van de beste terroirs. Het resultaat is een heerlijke bittere sinaasappellikeur. Eenmaal gemengd met CHANDON’S mousserende wijn is daar CHANDON Garden Spritz.

CHANDON Garden Spritz is geïnspireerd op de bekende Argentijnse voorkeur voor meer bittere smaken zoals yerba-maté en Fernet – aroma’s die het smaakpalet prikkelen. Combineer dat met de uitzonderlijke kwaliteit van de lokale Valencia sinaasappels en je hebt het perfecte authentieke zomerdrankje.

CHANDON Garden Spritz is vanaf heden verkrijgbaar voor € 19,99 p/fles >> online bestellen

Perfect serve

Schenk CHANDON Garden Spritz in een groot glas. Voeg drie à vier ijsblokjes toe. Garneer met rozemarijn en gedroogde sinaasappelschijf.

  • 180ml CHANDON Garden Spritz
  • 3 ijsblokjes
  • 1 takje rozemarijn
  • 1 (gedroogd) schijfje sinaasappel

 

CHANDON Garden Spritz is heerlijk te combineren met pittig Aziatisch eten, sushi en sashimi, oude cheddarkaas, gedroogd exotisch fruit en noten.