Meteen naar de inhoud

Chateau La Brunaude Hoge klasse voor een mooi lage prijs!

la brunaudeEr is weer een mooi nieuw wijnhuis toegevoegd aan ons assortiment, en ditmaal een spannende Franse serie wijnen van La Brunaude. Uit de omgeving Cessenon, Zuid Frankrijk komt deze mooie serie wijnen. Prachtig in balans, puur fruit en zeer zuiver van smaak. We hebben twee witte soorten voor u, te weten de Sauvignon Blanc en de Viognier.

De Viognier is qua bereiding een van de moeilijkste witte druiven soorten, daarom niet zo bekend bij het grote publiek. Maar de goede Viogniers zijn echt superieure wijnen. Met een hoge geur intensiteit, prachtig tropisch fruit in de geur en de smaak en een heel groot scala van smaken beroerd je smaakpapillen wanneer je hiervan geniet. Vol van sappige frisheid en rijke smaken van galia meloen, abrikoos, witte druif en  een lichte hint van ananas. Genieten met een grote G!

De Sauvignon Blanc is zeer mooi frisse en onstuimig dorstlesser, die ook perfect bij salades, pasta’s, vis & barbeque past!. Citrus, citroengras, abrikoos, rijk en vol met een crispy afdronk.

De rode soorten zijn Merlot en Syrah, De Merlot een volle mond kersen met fluwelen kruidigheid en altijd zacht van smaak. Deze wijn is perfect licht gekoeld te drinken in de zomer. De Syrah is voller en rijker, met meer kruidigheid en power, maar zeker ook fruitig en rond van smaak

Nu bij ons te koop, tot eind juli, voor 6,99, bij aankoop van 1 doos krijgt u de 6e fles gratis

Geniet, Johan Rijnart