DH17 & Intratuin’s Tasty X-mas!

Op 13, 14, 20 & 21 November 2018 gaat er iets heel gaafs gebeuren bij Intratuin. Zij organiseren op deze 4 avonden een bijzonder evenement genaamd Tasty X-mas!

 

“Laat al jouw zintuigen prikkelen en beleef het ultieme kerstgevoel tijdens Tasty X-mas.
Deze avond staat helemaal in het teken van, je raad het al, Kerstmis! Geniet van heerlijke drankjes en laat je verrassen door een culinaire verwennerij – www.intratuin.nl

Kaarten voor het Tasty X-mas event kunt u kopen bij Intratuin Halsteren. Of kijk op de website www.intratuin.nl voor kaarten en informatie over hoe en wat! Het belooft een enorme happening te worden, een avond vol genieten en verbazen.

DH17 is gevraagd ook een klein stukje verwennerij te verzorgen tijdens dit evenement en wij zullen aanwezig zijn met een whiskybar & een cocktailbar!

Bij de whiskybar zullen wij enkele nieuwe expressies van Teeling whiskey laten proeven. (lees hier meer over deze bijzondere nieuwe whiskey’s) U kunt hier gratis genieten van een klein proefglaasje whiskey, of een proeverijtje van meerdere whiskey’s kopen voor € 10,- inclusief uitleg & 4 glaasjes whiskey.

Bij de cocktailbar kunt u een ‘Tasty Drankje’ kiezen, welke u tegen inlevering van een voucher uit het boekje van ons aangeboden krijgt! Er is keuze uit 3 drankjes, en op verzoek delen we hierbij ook meteen de recepten voor thuis!!

  1. Christmas Punch: Dit is een aangepaste variant op de bij velen welbekende Jagertee. U maakt de Christmas Punch met 1 deel Jagertee, 1 deel water, 2 delen appelsap en wij voegden hier verse specerijen aan toe (kaneelstokjes, steranijs en vanille) welke je naar eigen smaak kunt aanpassen!
  2. Sir Edmond;s Gin ‘n Juice: Dit is een combinatie van Sir Edmond’s gin en troebele appelsap (in de verhouding 1:3) gegarneerd met een schijfje appel en een kaneelstokje!
  3. ‘Hip frisje’: het hippe frisje is de Sparkling Raspberry van Fentimans. Een gebrouwen frisdrank uit Engeland, heerlijk fris en een tikje zoet. Gegarneerd met een framboos en takje munt, zet je een leuk alcoholvrij drankje op tafel wat er ook nog eens feestelijk uitziet!